YENİERENKÖY
okuma süresi: 1 dak.

SOS Çocuk Köyü İzcileri Yenierenköy'de kamp yapıyor

SOS Çocuk Köyü İzcileri Yenierenköy'de kamp yapıyor

SOS Çocukköyü Derneği İzcilik Kulübü Günaltay Durmuş izci grubu izcileri Yenierenköy'de kamp yapıyor.

Yayın Tarihi: 27/08/14 16:51
okuma süresi: 1 dak.
SOS Çocuk Köyü İzcileri Yenierenköy'de kamp yapıyor
A- A A+

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Yenierenköy Belediye Plajı'nda üç gün kamp yapacak izciler, Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı'yı ziyaret ederek, kendilerini misafir ettiği için başkana teşekkürlerini sundu.

İzci Lideri Besime Durmuş, 30 kişilik izci grubunun ilkokul ve ortaokul (küme, oymak) öğrencilerinden oluştuğunu belirterek, amaçlarının çocukların yardımlaşmanın yanı sıra, izcilik eğitimi ve izcilikte öğrendiklerini pekiştirmek için üç günlük deniz kampında olacaklarını kaydetti.

Durmuş, izcilerin eğitimlerinin yanında çadır kurma, tulumlarda uyuma, su oyunları gibi aktiviteleri de gerçekleştireceklerini belirterek, SOS izcileri destek veren Yenierenköy Belediyesi, Girne Belediyesi, Onbaşı, Dolmacı ve Çınar işletmelerine de teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.