YENİERENKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Siber ile Gürpınar, Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı'yı ziyaret etti

Siber ile Gürpınar, Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı’yı ziyaret etti

Meclis Başkanı Sibel Siber ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, genelde bölgenin özelde belediye çalışanlarının sorunlarını görüşmek amacıyla Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı'yı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 28/11/14 16:48
okuma süresi: 2 dak.
Siber ile Gürpınar, Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı’yı ziyaret etti
A- A A+

CTP İskele Milletvekili Biray Hamzaoğluları'nın da eşlik ettiği ziyarette, Gürpınar,''Bölge halkının sorunlarına duyarlılık gösteriyoruz, yapacağımız toplantılarla sorunların çözümüne katkı koyacağımıza inanıyorum'' dedi.

Meclis Başkanı Sibel Siber de konuşmasında, yerel yönetimlerin toplum yaşamındaki öneminin yadsınamaz olduğuna dikkat çekti. ''Sorunları yerinde görmek, çare üretmek hepimizin sorumluluğu'' diyen Siber, ziyaretlerinin amacının belediyenin sorunlarını yerinde görmek, bölge halkının sıkıntılarını dinlemek olduğunu söyledi. Yüz yüze görüşmenin , bölge halkının sorunlarını yerinde dinlemenin, sorunların çözümü açısından en güzel yöntem olduğuna vurgu yapan Siber, Karpaz bölgesinin ülkenin en güzel köşelerinden biri olduğunu kaydetti.

Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı da, Meclis Başkanı Sibel Siber'e ve Bakan Gürpınar'a bölgeye olan ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Karpaz bölgesinde işsizlik oranının yüksek olduğunun , merkezden uzak oluşundan dolayı bölgede birtakım sorunların yaşandığının altını çizen Yıkıcı, belediyenin mali yapısının düzeltilmesi için çalıştıklarını ifade etti. ,Belediye çalışanlarının sosyal hakları ile ilgili sorunlarının çözülmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Yıkıcı, bölge halkına layık hizmet vermek istediklerini vurguladı.

Bölge halkına hizmet verecek Pazar yeri ve tam donanımlı kültür salonu için, belediyenin çalışmalarına devam ettiğini belirten Yıkıcı, sosyal belediyecilik anlayışı ile bölge halkına hizmet sunmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.