YENİERENKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Çavuşoğlu: "Çalışanların feryadına kulak verin"

Çavuşoğlu: "Çalışanların feryadına kulak verin"

Ulusal Birlik Partisi (UBP) İskele Milletvekili Nazım Çavuşoğlu, "hükümetin, yerel yönetimlerin sorunlarının giderilmesini sağlayacak Belediyeler Değişiklik Yasa Önerisi'ne engel olmasının belediyeleri kaosa sürüklediğini" iddia etti. UBP Milletvekili Nazım Çavuşoğlu Yenierenköy Belediyesi'ndeki grevle ilgili yazılı açıklama yaparak, hükümeti Yenierenköy Belediyesi çalışanlarının feryadına kulak vermeye çağırdı.

Yayın Tarihi: 23/03/15 17:37
okuma süresi: 2 dak.
Çavuşoğlu: "Çalışanların feryadına kulak verin"
A- A A+

Çavuşoğlu açıklamasında, "Her ne kadar Başbakan Yorgancıoğlu hükümetinin son beş aylık icraatlarını ortağını yok sayarak anlatmaya çalışırken, ayakları üzerinde duran ülke ekonomisi yarattıklarına ilişkin gerçek dışı asılsız söylemlerde bulunsa da, bu gayretleri halkımızla dalga geçmekten öteye gidememektedir" iddiasında bulundu.

Hükümeti ülkenin genel sorunlarına refleks göstermemekle suçlayan Çavuşoğlu, "Özelde kırsal, genelde tüm belediyelerimizin temel sorunlarının giderilmesine doğrudan çözüm olacak, tarafımızdan hazırlanan Belediyeler Değişiklik Yasa Önerisi'ne siyasi kaygılarla direnç gösteren Yorgancıoğlu hükümetinin kayıtsızlığı, insafsızlığı asla kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu, belediyelere katkı payını 9.25'e çıkaran, şehir ve kırsal belediyeler arasındaki dengesizliği ortadan kaldıran düzenlemeyi reddeden anlayışın daha fazla iktidarda kalma inadının ülkenin her köşesinde herkesin, her kesimin isyanına davetiye çıkardığını ileri sürdü.

Çavuşoğlu, UBP olarak Meclis'te bekleyen yasa önerisinin hayata geçirilmesine ilişkin her türlü girişime destek vereceklerini, Yenirenköy Belediyesi çalışanlarının mücadelesini de desteklediklerini açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.