YENİERENKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Yeni Erenköy Belediyesi bugün de uyarı grevinde

Yeni Erenköy Belediyesi bugün de uyarı grevinde

Belediye Emekçileri Sendikası'nda örgütlü bulunan Yeni Erenköy Belediyesi'nde 3 aydır maaş alamayan çalışanlar bugün de uyarı grevinde. Sendikadan yapılan açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 24/03/15 15:48
okuma süresi: 2 dak.
Yeni Erenköy Belediyesi bugün de uyarı grevinde
A- A A+

"Örgütlü bulunduğumuz Lefkoşa Türk Belediyesi ve Yeni Erenköy Belediyesi'ndeki çalışanlarımızla yarın Başbakanlık önünde saat 10.00'dan itibaren '' GÖÇ Yasasına Dur De'' inisiyatifi ile birlikte dayatma paketlere ve göç yasasına karşı eylemdeyiz.

Yeni Erenköy Belediyesi'nde yaşanan sorunların çözümü için Başkanlık önünde Bakanlar Kuruluna karşı ve Lefkoşa Türk Belediyesi'nin Sayıştay denetim raporlarını derhal açıklaması için Sayıştay önünde eylemimiz devam edecektir.

Ülke genelinde 28 Belediyenin sorunları olan Sosyal Güvencelerle ilgili Hükümetin bir an önce çözüm üreterek Belediyelere kaynak aktarılması kaçınılmazdır.

Bu bağlamda belediyeleri denetim görevlerinden biri olan Sayıştaylık kurumunun da asli görevlerini yapması gerekmektedir.

Bu yaşanan tüm sorunların esas ana nedeni denetimsizliktir, Sorunların çözümlenmesi için BES olarak grev dahil hiçbir mücadeleden kaçınmayacağımızı tüm kamuoyuna duyururuz."

Mustafa YALINKAYA

BES Yönetim Kurulu Adına

Genel Sekreter

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.