YENİERENKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Gülle: "Yenierenköy Sağlık Merkezi'nin 10 ay sonra tamamlanması hedefleniyor"

Gülle: “Yenierenköy Sağlık Merkezi’nin 10 ay sonra tamamlanması hedefleniyor”

Sağlık Bakanlığı, Yenierenköy'e yapılacak olan yeni Sağlık Merkezi'nin 10 ay sonra tamamlanmasının hedeflendiğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 21/04/15 16:52
okuma süresi: 2 dak.
Gülle: “Yenierenköy Sağlık Merkezi’nin 10 ay sonra tamamlanması hedefleniyor”
A- A A+

Bakanlık Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, bugün Sağlık Bakanlığı ile ihaleyi kazanan Döveç Construction Ltd. arasında sözleşme imzalandı.

HER İKİ TARAF DA KONUYA HASSAS, İNŞAAT OLABİLDİĞİNCE ERKEN BİTİRİLECEK…

Açıklamada, sözleşmeye Bakanlık adına Müsteşar Ömer Gür, Döveç Construction Ltd. adına da şirket yöneticisi Burçin Döveç'in imza koyduğu kaydedilerek, inşaat süresi 365 takvim günü olarak ön görülmesine rağmen, her iki tarafın konuya gösterdiği hassasiyet ve aciliyetten ötürü, inşaatın 8-10 ay içerisinde tamamlanmasını hedefledikleri belirtildi.

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle'nin onur konuğu olarak yer aldığı imza töreninde, İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları, Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Müdürü Emine Güllüelli, Sağlık Bakanlığı Bakanlık Müdürü Yeşim Kubilay ve Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Süleyman Mert de hazır bulundu.

YENİERENKÖY SAĞLIK MERKEZİ 911 METREKARE BÜYÜKLÜĞÜNDE…

Toplam 911 metre kare büyüklüğünde olacak Yenierenköy Sağlık Merkezi'nde

5 Muayene Odası, 1 Acil Müdahale Odası, Rontgen Odası, Eczane, Kayıt ve Arşiv Odası ile Mutfak ve Personel ve hasta tuvaletleri yer alacak.

İHALE BEDELİ, KDV DAHİL 1 MİLYON 570 BİN 800 TL…

Yenierenköy Sağlık Merkezi inşaatının 365 takvim günü içerisinde tamamlanacağı belirtilen Bakanlık açıklamasında, ihale bedelinin KDV Dahil 1 Milyon 570 Bin 800 TL olduğu kaydedildi.

FİNANSMANIN BÜYÜK BÖLÜMÜ TÜRKİYE CUMHURİYETİ KAYNAKLI OLACAK…

"Yenierenköy Sağlık Merkezi'nin finasmanıın önemli bir bölümü Türkiye Cumhuriyeti (TC) kaynaklı, TC kaynağı dışındaki finasmanıysa Sağlık Bakanlığı Fonu'ndan karşılanacaktır" denilen açıklamada Sağlık Merkezi'nin hizmete girmesiyle Karpaz Bölgesinde daha çağdaş ve kaliteli bir hizmet sunumunun gerçekleştirileceğine vurgu yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.