YENİERENKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Alanlı: "Belediye çalışanlarının yanındayım"

Alanlı: "Belediye çalışanlarının yanındayım"

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Hüseyin Avkıran Alanlı , Yenierenköy Belediyesi çalışanlarını yerinde ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Yayın Tarihi: 03/12/15 11:10
okuma süresi: 2 dak.
Alanlı: "Belediye çalışanlarının yanındayım"
A- A A+

Alanlı'nın Yenierenköy Belediyesi'nin içinde bulunduğu durumu değerlendiren yazılı açıklaması şöyle;

Yenierenköy Belediyesi'nin çalışanlarının yanındayız. Uzun süreden beri çalışanların içinde bulunduğu bu sıkıntıları bilmekteyiz. Hükümet edenlerin yanlış politikalar sonucu bugün bu sıkıntıların gündeme geldiğini ve yanlış politikalar yüzünden birçok belediyenin de batma noktasına geldiği ortadadır.

Bu sorunlar çalışanların suçu değildir. Sorunlara köklü çözüm bulunması ve Yenierenköy Belediyesi'nin fazlalık olarak nitelendirilen 20-25 kadar çalışanın da devlet kademelerine aktarılması ile bu sorun çözümlenebilir. Bu uygulama emsal teşkil edecektir. Karpaz bölgesi adanın mağdur bölgesi konumundadır. Emirnameler yüzünden bu bölgeler gelişmemiştir. Hükümet edenlerin bölgeyi tanzim etmesi gerekir. Böylelikle devlet kadrolarına yapılacak 20-25 kişilik aktarma ile bu köklü sorun çözümlenebilir.

Hüseyin Avkıran Alanlı

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkan Yrd

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.