YENİERENKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Öykün: "Yıkıcı'nın açıklamaları gerçeği yansıtmıyor"

Öykün: "Yıkıcı'nın açıklamaları gerçeği yansıtmıyor"

Yenierenköy Belediyesi eski başkanı Özay Öykün geçtiğimiz gün Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı'nın kendisi için yaptığı açıkamaları kınadı.

Yayın Tarihi: 10/04/16 16:07
okuma süresi: 2 dak.
Öykün: "Yıkıcı'nın açıklamaları gerçeği yansıtmıyor"
A- A A+

Öykün'ün yaptığı yazılı açıklama şöyle;

"Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı, ''Özay Öykün Belediye Plajını almış, Plajın ihalesini engellemiş'' diye açıklamalarda bulunmuştur. Bu iddiaların şahsım adına tamamen karalama olduğunu belirtmek isterim. Tümün gerçeği yansıtmadığı açıklamalar şahsıma yapılmış bir karalamadır. Aldığım yer turizm yatırımı yapanlara, denize açılması için ayrılan ve belediyenin olmayan küçük yerdir. Bu alanın belediye ile bir ilgisi yoktur.

Belediye'nin kullanımına verilen 55 dönümlük araziyi ya peşkeş çektiler ya da bunu örtbas etmek için oynanan oyunun kamuoyu önündeki tepkisini azaltmak için böylesine bir açıklama yapılarak halkı yanıltmaktadırlar.

İsrail'den, Türkiye'den, Lefkoşa'dan veya Mağusa'dan olsun 100'lerce dönüm arazi sorgusuz verilirken tamam da, yatırım yapan birine boşta olan ve kimsenin olmayan arazinin sadece şezlong koymak şartı ile verilmesine konan tepkinin anlamı nedir. Üstelik verilen yerin belediyeye aitmiş gibi halka farklı lanse edilmesinin anlamı nedir? Halkımızın gerçeği öğrenmesi dileğiyle sevgiler saygılar."

İlgili haber: Yıkıcı: "Halk plajı, Menteş Gündüz tarafından eski Belediye Başkanı Öykün'e verildi"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.