YENİERENKÖY
okuma süresi: 3 dak.

Hemingway's Restoran & Bar Yeni Erenköy'de hizmete açıldı

Hemingway's Restoran & Bar Yeni Erenköy'de hizmete açıldı

Dünyanın en ünlü yazar ve gezginlerinden, "Yaşlı Adam ve Deniz" kitabıyla adını unutulmayanlar listesinin başına yazdıran Ernest Hemingway'in adı son yıllarda turisitik yatırım bereketine uğrayan<br>Doğu Akdeniz'in incisi Karpaz'da yaşayacak.

Yayın Tarihi: 27/08/11 18:35
okuma süresi: 3 dak.
Hemingway's Restoran & Bar Yeni Erenköy'de hizmete açıldı
A- A A+

Yeni Erenköy'de 3 yıl süren yoğun çabalar sonucunda Kuzey Kıbrıs Turizmine kazandırılan Karpaz Bay Resort marina kompleksi içinde yer alan ve muhteşem mimarisiyle dikkat çeken Hemingway's Restoran & Bar hizmete açıldı.

Türkiye'nin ünlü iç mimarlarından, İstanbul Four Seasons ve Bodrum Kempinsk'nin yaratıcısı Sinan Kafadar'ın tasarladığı, 200 kişilik kapsaitesi bulunan Hemingway's, özgün tasarımı, aydınlık içmekanı, eklektik oturma düzenleri ve teras katıyla göz kamaştıran mavilikteki marina ve denizi kuşbakışı görüyor.

Karpaz'ın çorak gece hayatına yeni bir renk, farklı bir ışık katması beklenen Hemingway's, gündüz ve gece servis düzeninde gerek Marina konuklarına gerekse bölge halkına hizmet vermeye başladı.

Mutfağında İstanbul'un usta ahcıları yanında Kıbrıs damak tadının tecrübeli uygulayıcılarına yer veren Hemingway's'in menü portföyünde Akdeniz'in sağlıklı seçenekleriyle dünya mutfağının ünlü lezzetlerini tadmak olanaklı. Restoran, Kıbrıs ve dünyanın bilinen şarap tadlarını bünyesinde taşıyan zengin bir içeçek menüsüne de sahip.

Geniş tv ekranlarıyla dünya gündemini takip etme olanağı, engelliler için giriş çıkış ve kullanım kolaylıkları, çocuklara özel kullanım yerleri, Teras katında turkuaz renkli denizi keyifle seyretmek için oluşturulan rahat mekanları, evcil hayvanı olanlara ayrılan özel yerleri Hemingway'sin artıları arasında..

1899 -1961 yılları arasında yaşayan Hemingway seyahat ve macera tutkunu bir yazardı; arkasında Küba, Afrika ve Florida gibi egzotik yerlere yaptığı ziyaretleri sırasında kaleme aldığı seyahat notları bıraktı.

Karpaz Gate Marina işletmecilerinden Sea Alliance Group yöneticisi Roy Klajman "Karpaz Bay Resort'a ev sahipliği yapan Kuzey Kıbrıs, bakir çevresiyle Hemingway'in ada seyahat notlarına eklemek isteyeceği bir başka egzotik ülkelerinden birisi olabilirdi" dedi.

Karpaz Gate Marina Hakkında

Uluslararası bir yatırımcı grubu tarafından finanse edilen Karpaz Bay Resort Ltd. (KBR), birinci sınıf turistik tesis olarak gelişiyor ve konuklarına "Karpaz" yarım adasının çeşitli etkinliklerinin tadını çıkarma olanağı sunuyor.

Marinanın hizmete açılmasıyla birlikte dükkânlar, restoranlar, barlar ile otel kompleksinin birinci etabı hızla tamamlanıyor.

Lha

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.