ALSANCAK
okuma süresi: 2 dak.

Near East Bank online hizmet ağını genişletiyor

Near East Bank online hizmet ağını genişletiyor

Çağdaş bankacılığın en yeni normlarıyla ülkenin her yanında etkin ve yaygın hizmet ağı oluşturan Near East Bank, online bankacılık kapsamına Alsancak Belediyesi'ni de kattı.

Yayın Tarihi: 12/03/13 15:22
okuma süresi: 2 dak.
Near East Bank online hizmet ağını genişletiyor
A- A A+

Alsancak Belediye Başkanı Dr. Yücel Atakara ve Near East Bank yetkilileri, Alsancak Belediyesi tahsilatlarını online ödeme kapsamına alan işbirliği protokolunu dün imzaladılar. Protokol imza etkinliğine Belediye İdare Amiri Salih Gürler ve Near East Bank yetkilileri de yer aldı.

Alsancak Belediyesi'nde yer alan protokol imza etkinliği sonrasında basına konuşan Başkan Dr. Atakara, avrupalı hizmet anlayışının bir gereğini daha yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını belirterek Near East Bank yetkililerine teşekkür etti. Atakara, banka ile yapılan işbirliği sonucunda ülkenin dört bir yanına dağılan, bir kısmı yurt dışında yaşayan bölge sakinlerinin tapu harçlarını kolaylıkla yatırabileceklerini, belediyenin vermekte olduğu hizmetler arasında yer alan temizlik aydınlatma, su faturaları ve diğer harçların da istendiğinde banka şubeleri yoluyla tahsil edilebileceğini bildirdi. Atakara, " belediye olarak alacaklarımızı tahsil edebilmede vatandaşa kolaylık yaratıyoruz, özellikle tapu haraçlarında olağan sayılan gecikmeyi, zaman kayıplarını önlüyoruz, diğer yandan da alacaklarımızı kolaylıkla tahsil edebildikçe hizmetlerimizi de daha verimli konuma getirebiliyoruz" şeklinde konuştu.

Müşteri memnuniyetine odaklanan hizmet anlayışını finans sektörünün en yeni ekipmanları ile birleştiren Near East Bank, ülke genelindeki 12 şubesi ile aktif bankacılık hizmetleri yanı sıra kamu kuruluşlarına, yerel yönetimlere, özel sektör işletmelerine online bankacılık hizmetleri vermeyi sürdürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.