ALSANCAK
okuma süresi: 2 dak.

Ataser'e DP'den ve TDP'den destek geldi

Ataser'e DP'den ve TDP'den destek geldi

29 Haziran'da yapılacak yerel seçimler için Alsancak Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Fırat Ataser'e bölge sakinlerinden sonra siyasi partilerden de destek gelmeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 13/05/14 16:17
okuma süresi: 2 dak.
Ataser'e DP'den ve TDP'den destek geldi
A- A A+

Pazar günü "Ataser Gönüllüleri" ile birlikte Alsancak'ta yaşayan annelerin anneler gününü kutlamak için yola çıkan Alsancak Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı Fırat Ataser'e Demokrat Parti ve Toplumcu Demokrasi Parti yetkililerinden destek geldi.

TDP Girne Milletvekili Zeki Çeler ve TDP Girne Belediye Başkan adayı avukat Mustafa Şener "Ataser Gönüllüleri" ile birlikte Alsancaklı annelerin anneler gününü kutladı.

Alsancak Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı Fırat Ataser, "gönüllülerimiz her daim yanımızda, siyasi parti yetkililerinin de bizim yanımızda olması bizim Alsancak sevdası ile yola çıktığımızın en büyük göstergesidir. Bize destek sözü veren tüm partilerin seçmenlerinin oyları ile başkan seçileceğim. Biz renklere göre değil vatandaşların tümüne hizmet etmek için bu yola çıktık. Alsancağın daha modern daha yaşanır bir belde olması için projelerimiz ve ekibimiz hazır. 29 Haziran'dan sonra bunları tek tek gerçekleştireceğiz. Bizde bu inancı gören ve bize destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.