ALSANCAK
okuma süresi: 3 dak.

Cezar Ekinci: "Alsancak da yıldızlı hizmeti hak ediyor"

Cezar Ekinci: "Alsancak da yıldızlı hizmeti hak ediyor"

CTP-BG Alsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci ve ekibi dün Dikmen Belediyesi'ni ziyaret etti. Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi ile yapılan görüşmede belediyenin faaliyetleri ile ilgili bilgi alınırken, 2006 yılından günümüze kadar bölgeye yapılan yatırımlar gezildi.

Yayın Tarihi: 21/05/14 13:38
okuma süresi: 3 dak.
Cezar Ekinci: "Alsancak da yıldızlı hizmeti hak ediyor"
A- A A+

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi yapmış olduğu konuşmada, "Dikmen'i devraldığımızda hemen hemen hiç yatırım yapılmamış bir bölgeydi. Geçirdiğimiz 8 yıl içerisinde bölge insanının asli ihtiyaçlarını karşılamanın dışında Dikmen'e yeni bir cehre kazandırdık" dedi. Belediyenin vermiş olduğu hizmetlerle beraber özel sektörün Dikmen Belediye bölgesine ilgisinin arttığına değinen Çelebi, şu an bölgenin hızla büyüyen ve kalkınan bir bölge olduğunu ifade etti. Alsancak'ın da yıldızlı belediyecilik ile buluşmasını arzuladığını ifade eden Çelebi, Cezar Ekinci ile Alsancak'ın da Dikmen gibi gelişeceğine inancının tam olduğunu söyledi.

CTP'NİN YILDIZLI BELEDİYELERİNDEN İLHAM ALIYORUZ

CTP-BG Alsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci yapmış olduğu konuşmada Yüksel Çelebi'ye kendilerini kabulünden dolayı teşekkür etti ve Dikmen'deki gelişmelerden dolayı Çelebi ve ekibini tebrik etti. Ekinci yapmış olduğu konuşmada seçim çalışmalarında yapılan proje üretimindeki zenginliğe dikkat çekerken bunun bölgede hiçbir yatırımın olmamasından kaynaklandığını söyledi. Proje üretirken CTP'nin yıldızlı belediyelerinden ilham aldığını belirten Ekinci, Dikmen Belediyesi'ni özel olarak örnek aldığını sözlerine ekledi. Özellikle yeşil alan konusunda Dikmen'in gıpta edilecek bir yerel yönetim örneği sunduğunu belirten Cezar Ekinci, Alsancak'ta önceliğin su sorununu ortadan kaldırmak olduğunu hemen ardından Alsancak'ı yeşille tanıştıracaklarını söyledi. "Mevcut başkanın yeşile alerjisi olduğunu düşünüyorum" diyen Ekinci, Alsancaklıların da Dikmenliler kadar güzel bir çevreyi hak ettiğini söyledi.

BELEDİYENİN YATIRIMLARINI İNCELEDİLER

Çelebi ve Ekinci ile beraberlerindeki heyet görüşmenin ardından bölgedeki yatırımları ziyaret ettiler. Dikmen Parkı, Sağlık Ocağı, Dikmen Gençlik Merkezi (DİGEM) ve Dikmen Düğün Parkı'nı ziyaret eden ekibe bilgi veren Çelebi, park ve çevre düzenlemelerine özel önem verdiklerini ve halkın bölgedeki parkı kullandıklarını ve sosyal yaşamlarını burada sürdürdüklerini ifade etti. Dikmen Parkı'nda her dönem çiçek açan ağaçlar, mevsimlik çiçeklerle insanların içini açan bir çehre kazandırma arzusunda olduklarını ve Dikmenlilerin bu güzellikler içinde sporlarını yaptıklarını ve hoş vakit geçirdiklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.