ALSANCAK
okuma süresi: 2 dak.

Cezar Ekinci: "Alsancak'ta zafer yakın!"

Cezar Ekinci: "Alsancak'ta zafer yakın!"

CTP-BG Alsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci ve belediye meclis üyesi adayları Malatya ve İncesu'da vatandaşla buluştu.

Yayın Tarihi: 22/05/14 12:47
okuma süresi: 2 dak.
Cezar Ekinci: "Alsancak'ta zafer yakın!"
A- A A+

CTP'nin yerel yönetim manifestosunun dağıtıldığı ziyaretlerde bölge halkının şikayetleri dinlendi. Vatandaşa seslenen Cezar Ekinci, gördükleri ilgi nedeniyle teşekkür ederek Alsancak'ta zaferin çok yakın olduğunu söyledi. Ekinci ve ekibi bölgenin sıkıntılarını çok iyi bildiklerini Alsancaklıların yıllardır beklediği hizmeti sunmak için gece gündüz çalışacaklarının sözünü verdi. Daha sonra Alsancak köy meydanına yürüyüş yapan ve halkla sohbet eden ekip, bölgenin yeniden çekim merkezi haline geleceğini CTP'nin yönetiminde olan tüm belediyelerde bunun gerçekleştiğini söyledi.

EKİNCİ: ÖNCE İNSAN DERİZ, GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRİRİZ

Alsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci halkla yaptığı sohbette 29 Haziran'da göreve geldiklerine hayata geçirecekleri projeleri aktararak projeleri için onay istedi. Halka daha iyi hizmet için CTP'li belediyelerle güçlerini birleştireceklerini söyleyen Ekinci, "İnsanımızın yaşam kalitesi, refahı ver mutluluğu her şeyin öncesinde gelir. Belediyecilik bizim için sadece görev değil gönül işidir" dedi. CTP'nin yıllardır bu ilkelerden taviz vermeden çalıştığı için yönetimindeki tüm belediyeleri yıldızlı belediyelere dönüştürdüğünü kaydeden Ekinci, "Yıldızlı Belediyecilik Alsancak'ın da hakkı" diyerek bu seçimlerin Alsancaklıların zaferi olacağını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.