ALSANCAK
okuma süresi: 3 dak.

Fırat Ataser'in seçim irtibat bürosu açıldı!

Fırat Ataser'in seçim irtibat bürosu açıldı!

20 Haziran Yerel seçimleri için seçim takvimi işlerken adaylarda resmi propaganda sürecine hazırlık yapıyor. Alsancak Belediyesinde Bağımsız Belediye başkan adayı Fırat Ataser de dün yoğun bir katılımda, sevenleri ile beraber seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 02/06/14 11:22
okuma süresi: 3 dak.
Fırat Ataser'in seçim irtibat bürosu açıldı!
A- A A+

Seçim gecesine kadar açık olacak büro Alsancak-Lapta anayolu üzerinde yer alıyor. Dün akşam saatlerinde açılışı yapılan seçim irtibat bürosuna Ataser'i destekleyen çok sayıda Alsacaklı ve Alsancak'ın tanınan köklü isimleri ve sempatizanları katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Alsancak Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı Fırat Ataser, seçim bürosunun da açılması ile birlikte koordineli bir şekilde kampanyanın yürütüleceğini ve seçim bürosunun seçim gecesine kadar sürekli açık kalacağını ifade etti.

Ataser şöyle devam etti; "Bugün 29 Haziran gecesine kadar vatandaşlarımızla ve seçmenlerimize birlikte olacağımız seçim irtibat bürosunun açılışını yapıyoruz. Buraya her görüşten herkes gelebilir. Biz yola çıkarken "renklere göre değil, Alsancak'a hizmet verene oy verin" demiştik. Biz bir ekibiz. Biz renklerin temsilcileri değiliz. Her renge kapılarımız açıktır. Bizi biz yapan da budur. Çıkar ve siyaset için değil Hizmet için, kişilerin ya da zümrelerin kazanması için değil Alsancaklının kazanması için yola çıktık. Bugün burada Demokrat Partinin kurucuları, TDP'nin yöneticileri, UBP'nin delegeleri ve çok değerli CTP'li arkadaşlarım var aramızda. Burada ki geniş katılım, bizim sloganımızın ve hareketimizin ne kadar doğru bir adım olduğunun da en büyük göstergesidir. Alsancak'ın kazanması için bize destek olan ve her geçen gün Alsancak'a hizmet için bizlerle gönül birlikteliği kuran herkese çok teşekkür ediyorum. Korkmadan cesurca yanımızda yer aldığınız için biz bu yarışı kazanacağız. Ve 29 Haziran gecesi kazanan biz olacağız, kazanan Alsancaklılar olacak" dedi.

Ataser, konuşmasının ardından seçim irtibat bürosunun açılışına gelenlerle bir bir görüştü ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Büronun açılışına gelen Alsancaklılar da Fırat Ataser'in 29 Haziran sonrası Başkanlığını şimdiden kutladıklarını belirterek, Alsancak'ın özlediği hizmeti, Genç, Dinamik ve Çalışkan, Alsancak'ın içinden, halktan biri olan Fırat Ataser ile kavuşacaklarını dile getirdiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.