ALSANCAK
okuma süresi: 1 dak.

Ekinci: "Let's Do It'e gerek olmayan bir Alsancak hedefliyoruz"

Ekinci: "Let's Do It'e gerek olmayan bir Alsancak hedefliyoruz"

CTP-BG Alsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci ve belediye meclis üyesi adayları ülkemizde düzenlenen ve büyük bir başarı ile sonuçlanan "Let's Do It" temizlik kampanyasına katıldı.

Yayın Tarihi: 06/06/14 13:08
okuma süresi: 1 dak.
Ekinci: "Let's Do It'e gerek olmayan bir Alsancak hedefliyoruz"
A- A A+

Kampanya kapsamında Alsancak Yeşilova Mustafa Hidayet Çağlar Stadyumu'ndan Mare Monte Hotel'e kadar olan bölgede temizlik çalışmalarına katılan Ekinci ve ekibi sorumluluk alanlarını tertemiz yapmanın mutluluğunu yaşadı.

TEMİZLİK BİRİMLERİ GÜÇLENDİRİLECEK

Temizlik kampanyası sonrasında görüşlerini paylaşan Ekinci, böylesi bir kampanyada ekibi ile birlikte yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek organizatörlere teşekkürlerini sundu. 29 Haziran sonrasında göreve gelmeleri ile birlikte Alsancak bölgesinde "Let's Do It"e gerek olmayan bir çevre yaratma hedefleri olduğunu söyleyen Ekinci, bunun için var güçleri ile çalışacaklarının sözünü verdi. Bir yandan belediyenin temizlik konusundaki birimlerini geliştireceklerini söyleyen Ekinci, bununla birlikte halkın bilgilendirmesine de önem vereceklerine vurgu yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.