ALSANCAK
okuma süresi: 3 dak.

CTP- BG Alsancak'ta tanıtım gecesi düzenledi...

CTP- BG Alsancak'ta tanıtım gecesi düzenledi...

29 Haziran seçimlerine giderken aday tanıtım etkinliklerine hız veren CTP-BG, dün akşam Alsancak'ta coşkulu bir miting gerçekleştirdi. CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Yerel Yönetimler Sekreteri Hakan Kuntay, Girne bölgesi milletvekillerinin de hazır bulunduğu etkinlikte, CTP-BG'nin Lapta Belediye Başkan adayı Harper Bahadi ve Esentepe Belediye Başkan adayı Cemal Erdoğan da Cezar Ekinci'ye destek için oradaydı.

Yayın Tarihi: 12/06/14 14:17
okuma süresi: 3 dak.
CTP- BG Alsancak'ta tanıtım gecesi düzenledi...
A- A A+

KUTLAY ERK: MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI YA ŞAKA YAPIYOR VEYA GAYRI-CİDDİDİR

CTP Genel Sekreteri Kutlay Erk mitingde yaptığı konuşmada mevcut belediye başkanının yarım kalan projeleri tamamlamak için bir dönem daha destek istediğini söyleyerek buna tepki gösterdi. "Kaç dönemdir aklı neredeydi?" diye soran Erk, "Mevcut belediye başkanı ya şaka yapıyor ya da gayrı ciddidir" dedi. CTP'li belediyelerin şu an için 9 yıldızı olduğunu ifade eden Erk, Alsancak'ın artı bir olarak ekleneceğini ve bu yıldızlara mutlaka yenilerinin de ekleneceğini söyledi.

EMİNAĞA: YÖNETMEK KİŞİSEL BİR İŞ DEĞİL, KURUMSAL BİR İŞTİR

CTP Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa gecede yaptığı konuşmada CTP'nin 43 yıllık köklü geçmişe sahip bir parti olduğunu ifade ederek bunun önemli olduğunu belirtti. Yönetme işinin kişisel bir iş olamayacağını bunun ancak kurumsal bir tecrübe ile bir noktaya varabileceğini ifade eden Eminağa, bu sebeple "Ben de yönetirim, ben de yaparım" diyenlerin tek başlarına bir yere varmalarının mümkün olmadığını söyledi.

EKİNCİ: BU SEFER İÇİMİZDE TRUVA ATLARI YOK

Kutlay Erk ve Erkan Eminağa'nın konuşmalarının ardından büyük bir coşku ile sahneye gelen Cezar Ekinci ise yaptığı konuşmada bir önceki seçimdeki gibi aralarında Truva atları olmadığını, bu sebeple bu seçimi kazanacaklarını ve Alsancak'ı da yıldızlı hizmetlerle buluşturacaklarını söyledi. Yıllardır su sorununu çözemeyen bir belediyenin yarım kalan projeler için yeniden destek istediğini söyleyen Ekinci "Hangi projeyi ortaya koymuşlar ki yarım kalmış?" diye sordu. 29 Haziran sonrasında su sorununu çözeceklerini söyleyen Ekinci, ayrıca alt yapı yatırımlarına da önem vereceklerini ve belediyenin mali yapısını şeffaf bir biçimde halkla paylaşacaklarını ifade etti. Konuşmaların ardından CTP-BG'nin Alsancak Belediye Meclis Üyesi adayları tek tek kürsüye çağrılarak her birine yıldızlı rozetleri takıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.