ALSANCAK
okuma süresi: 2 dak.

Ekinci: "Alsancak'ta zafer yakın"

Ekinci: "Alsancak'ta zafer yakın"

CTP-BG Alsancak Belediye Başkan Adayı Cezar Ekinci ve ekibi seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 15/06/14 17:28
okuma süresi: 2 dak.
Ekinci: "Alsancak'ta zafer yakın"
A- A A+

CTP-BG açıklamasınagöre, her gün farklı bir etkinlikle Alsancaklılarla buluşan Ekinci ve ekibi Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu'nu ağırladı.

YORGANCIOĞLU: "ALSANCAK BUNU HAK ETMİYOR"

Gezi sırasında bölgede incelemelerde bulunan Başbakan Yorgancıoğlu, Alsancak'ın içler acısı hali sebebiyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve Alsancaklıların yıldızlı belediyecilik anlayışı ile tanışacağına dair inancının tam olduğunu söyledi. Başbakan Yorgancıoğlu, Başkan adayı Ekinci'nin ortaya koyduğu vizyon ve projelerin Alsancak'ı şaha kaldıracağını belirtti.

EKİNCİ: "ALSANCAK'TA ZAFER YAKIN"

Ziyaret sırasında halkın sevgi ve ilgisinden memnuniyetini dile getiren Ekinci, tüm verilerin seçimi CTP-BG'nin kazanacağı yönünde olduğunu kaydederek, "Alsancak'ta bu iş bitmiştir" dedi.

Yapmış oldukları projelerle Alsancaklıların yaralarına merhem olacaklarını söyleyen Cezar Ekinci, Alsancak'ın yıldızlı belediyecilik anlayışına kavuşmasıyla kentin bölgenin yıldızı olacağını sözlerine ekledi ve "Zafer yakındır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.