ALSANCAK
okuma süresi: 2 dak.

Ataser Gönülleri sıcağa rağmen sokaklarda...

Ataser Gönülleri sıcağa rağmen sokaklarda...

Yerel seçimlerde son haftaya girilirken adaylarda propaganda faaliyetlerini de arttırdı. Alsancak Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fırat Ataser 100 kişilik gönüllü ekibi ile bugün Alsancak'ta seçim broşürü dağıttı

Yayın Tarihi: 21/06/14 15:19
okuma süresi: 2 dak.
Ataser Gönülleri sıcağa rağmen sokaklarda...
A- A A+

Etkinliğe TDP Girne Milletvekili Zeki Çeler ve TDP Girne İlçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Sıcağa rağmen 100 kişi ile birlikte Alsancak Sokaklarını arşınlayan "Ataser Gönüllüleri" "biz başkanımıza inandık, 100 kişi ile Alsancak'ta hiç kimse bugüne kadar 30 derece sıcakta broşür dağıtmadı. Bu seçimleri alacağız, çünkü biz bu çalışma ile zaferi hak ettiğimizi tüm Alsancaklılara gösterdik" dediler.

Alsancak Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fırat Ataser'de etkinlik sırasında yaptığı açıklamada sıcağa rağmen kendisini bırakmayan gönüllülerine teşekkür etti ve sözlerini şöyle sürdürdü; "bugün 100 kişiyi aşkın gönüllülerimizle sokaklardayız, üstelik bu sıcağa rağmen. Çünkü bu arkadaşlar bizlere inandı, bizde onların yüzünü kara çıkartmamak adına son ana kadar çalışacağız. Alsancağın geleceğine dair hazırladığımız projelerimizi Alsancaklılara anlatacağız. Tüm Alsancak halkının projelerimizi ve bizi anlayana kadar boş durmayacağız, yollarda yürüyüp derdimizi anlatacağız. Çünkü Alsancak halkının derdi bizim derdimiz, çünkü Alsancak halkının istekleri bizim hizmet aşkımızın en büyük dinamosu, onlar isteyecek biz gerçekleştireceğiz" dedi.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan TDP Girne Milletvekili Zeki Çeler'de Alsancak'ta seçimin galibinin belli olduğunu Fırat Ataser'in bölgeye çok önemli hizmetlerinin olacağını söyledi. Çeler" bugün bir hafta beklememize gerek kalmadığını net söyleyebilirim. 100 den fazla kişi ile broşür dağıtılabiliyorsa bu sıcaklarda Alsancak'ta seçim bitmiştir demektir zaten. Ben Alsancaklılara ve Fırat Ataser'e hayırlı olsun diyorum şimdiden" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.