ALSANCAK
okuma süresi: 1 dak.

CTP-BG Alsancak adayı Ekinci: "Biz bu yükün altından kalkarız"

CTP-BG Alsancak adayı  Ekinci: "Biz bu yükün altından kalkarız"

CTP-BG Alsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci ve ekibi, Girne İlçe Yönetim Kurulu ve bölge milletvekillerinin de katılımıyla bölgede geniş çaplı bir ziyaret ve bildiri dağıtımı gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 21/06/14 18:34
okuma süresi: 1 dak.
CTP-BG Alsancak adayı  Ekinci: "Biz bu yükün altından kalkarız"
A- A A+

CTP-BG'den verilen bilgiye göre, Ekinci ve ekibi ziyaretleri sırasında 29 Haziran sonrasında gerçekleştirecekleri projeleri paylaştı.

GENÇLERİN UMUDU CEZAR BAŞKAN

Gezi sırasında ağırlıkla gençlerin bulunduğu bir spor salonunu da ziyaret eden Cezar Ekinci burada gençlerin kendisine verdiği halteri kaldırdı. Bir süre Ekinci ile birlikte spor yapan gençler 29 Haziran sonrasında gençlerin sosyal faaliyetlerine yönelik yatırımlar yapılması konusunda talepte bulundu. Uzun yıllardır Alsancak'ın bu yatırımlar konusunda geri bırakıldığını söyleyen Ekinci, seçim sonrasında yatırım yapılması gereken çok sayıda alan bulunduğunu, bunun da üzerlerinde bir baskı yarattığını ifade etti. Ekinci, "Buna karşın biz bu yükün altından kalkarız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.