ALSANCAK
okuma süresi: 1 dak.

Ataser: "Sözümüzü tutmak için başlıyoruz"

Ataser: "Sözümüzü tutmak için başlıyoruz"

29 Haziran'da ki yerel seçimlerde bölge halkının büyük bir çoğunluğunun oyu ile Alsancak Belediye Başkanı seçilen Fırat Ataser, seçim öncesi vaat ettiği sözlerini yerine getirmek için kolları sıvadı.

Yayın Tarihi: 11/07/14 10:54
okuma süresi: 1 dak.
Ataser: "Sözümüzü tutmak için başlıyoruz"
A- A A+

Bu bağlamda seçim öncesi açıkladığı Alsancak'ta ki düzenleme ve peyzaj çalışmaları için belediye ekipleri mesaiye başladı. İlk olarak Alsancak'ın girişindeki meydan yeniden yapılandırılıyor. Belediye ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar sonucunda yıllardır kötü bir görünümde olan Alsancak girişi yeniden şekillendiriliyor.

Ayrıca Alsancak Bekirpaşa sokak alt yapı kaldırım ve parke çalışmaları da tamamlanmak üzere.

Çalışmalar hakkında kısa bir açıklama yapan Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser "biz 29 Haziran'dan önce ne söylediysek şimdi onları tek tek yapacağız. Alsancak'ta 30 Haziran'da yeni bir hayat başlayacak dedik ve halkımız bize güvendi. Şimdi de bizde sözümüzü tutmak için var gücümüzle çalışacağız. Alsancak'ın çehresini çok kısa bir süre içinde değiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.