ALSANCAK
okuma süresi: 2 dak.

Alsancak İlkokulunda kültür günleri

Alsancak İlkokulunda kültür günleri

Kıbrıs Kültürü'nün yaşatılması amacı ile Alsancak Belediyesinin katkıları ile Alsancak ilkokulu'nun bu yıl 2.sini düzenlediği kültür gününde güzel anlar yaşandı.

Yayın Tarihi: 15/05/15 11:57
okuma süresi: 2 dak.
Alsancak İlkokulunda kültür günleri
A- A A+

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Dr. Sibel Siber, Milli Eğitim Bakanı Dr. Özdemir Berova, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser ile diğer yetkililer ve vatandaşların katıldığı etkinlikte konuşmaların ardından Alsancak İlkokulu öğrencileri halkoyunları gösterisi sundular.

Bakan Berova etkinliğin açılış konuşmasında okullarda eğitim-öğretimin yanında eski gelenek ve göreneklerin bir sonraki kuşaklara aktarılması için benzer etkinliklerin yapılmasının önemine değindi ve Alsancak İlkokulunun bu yıl gerçekleştirdiği Kültür Günü etkinliğinin diğer okullarda yapılması için bakanlık olarak okulları teşvik edeceklerini söyledi.

Bakan Berova "Kültür; yaşanan, yaşatan ve yaşayan varlık olarak geçmişten geleceğe sürekliliktir. Bu sürekliliği sağlayabilmek içinde Alsancak ilkokulunun yaptığı etkilnliğin diğer okullarımız tarafından da örnek alınması arzusu içindeyiz" dedi.

Alsancak İlkokulunun kültürümüzü yaşatmak adına hazırladığı etkinlik, öğrenciler tarafıdan gelen misafirlere ve protokle sunuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.