ALSANCAK
okuma süresi: 2 dak.

Ataser: "Karadan olmadı, denizden soktuk!"

Ataser: "Karadan olmadı, denizden soktuk!"

Yeni sezon hazırlıkları için plaja şezlong yerleştirmek isteyen Alsancak Belediyesi'ne Merit yetkilileri "Arazimi kullanarak plaja eşya sokamazsın" diyerek müdahale edince, belediye de şezlongları deniz yoluyla plaja soktu.

Yayın Tarihi: 05/06/15 07:49
okuma süresi: 2 dak.
Ataser: "Karadan olmadı, denizden soktuk!"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Firuzan NALBANTOĞLU

Mare Monte plajı ile ilgili Merit ile Alsancak Belediyesi arasında devam eden 'sıcak' süreçte şimdi de şezlong tartışması başladı. Yeni sezon hazırlıkları için plaja şezlong yerleştirmek isteyen belediyeye Merit yetkilileri müdahale edince, belediye de şezlongları deniz yoluyla plaja soktu. Merit yetkililerinin "Arazimi kullanarak plaja eşya sokamazsın" diyerek belediye çalışanlarının plaja soktuğu şezlongları plajdan çıkarmaları üzerine, belediye de şezlongları deniz yolunu kullanarak plaja indirdi. Şezlongları yakın bir koydan tekneye yükleyen belediye çalışanları, deniz yoluyla plaja indirdi.

Ataser: "Araziye ayak basmadan indirdik"

Kıbrıs Postası'na konuşan Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, yaptıkları çalışmalar sonucu plajın belli bir kısmının KKTC'ye ait olduğunu öğrendiklerini, KKTC malının kamuya ait olduğunu bunun da kamu malı anlamına geldiğini hatırlatarak, "Biz halka ait olan kısma şezlong koymak istedik, "Arazimize ayak basamazsınız diyerek itiraz ettiler. Biz de araziye ayak basmadan, deniz yoluyla halka ait olan kısma ulaştık" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.