ALSANCAK
okuma süresi: 1 dak.

Alsancak Özgürlük Milli Parkı çöplerle boğuşuyor...

Alsancak Özgürlük Milli Parkı çöplerle boğuşuyor...

Bütün yaz vatandaşlardan gelen plajların çöplük içerisindeki fotoğraflarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez plajdaki çöp manzarası Alsancak'tan.

Yayın Tarihi: 13/09/12 10:01
okuma süresi: 1 dak.
Alsancak Özgürlük Milli Parkı çöplerle boğuşuyor...
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel


Girne- Alsancak bölgesindeki en güzel plajlardan olan Alsancak Özgürlük Milli Parkı Yavuz Çıkarma Plajı girişinde altında Garnizon Komutanlığı imzalı tabelada "Denize girmek, balık avlamak, ateş yakmak, bölgede piknik yapmak yasaktır" yazmasına rağmen bu uyarıyı dikkate almayan vatandaşlar hem denize girmekte hem de bölgeyi çöpe boğmakta.


Bölge halkı, Garnizon Komutanlığı'nın bu uyarı levhasını astığı gibi denetlemesini de yapması gerekliliğinin altını çizdi.


Duyarlı vatandaşların fotoğraflayıp Kıbrıs Postası'na gönderdiği görüntüler ise plajda yaşanan bu olumsuz durumu gözler önüne seriyor.


Bölgede bulunan vatandaşlar plajda bulunan bu çöplerin biran önce temizlenmesini isteyerek, bölgeden kim sorumlu ise gereğini yapması gerektiğine işaret ettiler.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.