ALSANCAK
okuma süresi: 5 dak.

Başbakan Küçük, Karaoğlanoğlu, Alsancak ve Lapta'yı ziyaret etti

Başbakan Küçük, Karaoğlanoğlu, Alsancak ve Lapta'yı ziyaret etti

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük,UBP Kurultay Çalışmaları kapsamında Karaoğlanoğlu İlçe Örgütü'nü de ziyaret etti.Başbakan Ziyaretinde UBP'li delegelerle tek tek tokalaştı.

Yayın Tarihi: 10/10/12 06:55
okuma süresi: 5 dak.
Başbakan Küçük, Karaoğlanoğlu, Alsancak ve Lapta'yı ziyaret etti
A- A A+

UBP Girne İlçesi Örgüt başkanıNejdet Numan,konuşmasında Bir süre önce karaoğlanoğlu'nda tüzük gereği Kongre gerçekleştirdiklerini belirterek yerel seçimler ve genel seçimler için çalışmalarını devam ettirdiklerinin altını çizdi

Numan ; 21 Ekim'de gerçekleştirlilecek olan UBP Kurultayı'na yönelik olarak da Girne Karaoğlanoğlu İlçe Örgüt'ünün kararını verdiğini ; Kararın istikrardan yana, Başbakan İrsen Küçük'ten yana olduğunu belirtti.

Numan, Karaoğlanoğlu ilçe örgüt binasının tapusunun Başbakan İrsen Küçük sayesinde alındığını belirterek yakın bir zamanda da binanın UBP'ye yakışır şekle dönüşmesi için gerekli ihaleye katılım talep etti

Başbakan İrsen Küçük İse konuşmasında esas hedeflerinin 2014 yılı seçimleri ve Belediye seçimleri olduğunun altını bir kez daha çizdi.Başbakan UBP Kurultayının ilçe örgüt çalışmalarını tamamlaması açısından iyi bir fırsat olduğunu belirtti.

Başbakan konuşmasına şöyle devam etti.

"Bu hazırlıkların akabinde hemen 2014 seçimlerinin gelmesi ve yerel seçimlerin bizim için büyük bir şanstır büyük bir imkandır; Bizim zaten herzaman söylediğimiz gibi ülkede en örgütlü parti UBP dir. en yaygın örgütlenmeyi bizim yaptığımız , Ülkenin her köşesinde örgütlerimiz vardır ve tek partiyiz ki bu kadar yaygın bir biçimdedir. Bizim ana örgütlerimiz ve kadın ve gençlik kollarımızın varlığı UBP'ye ayrı bir özellik katmaktadır. Hiçbir partide bu özellik yoktur dolayısıyla gelinen noktada hayırlısıyla 2014 genel seçimlerine yeniden UBP'yi tek başına yeniden iktidar yapmak için hep birlikte sizlerle beraber seferber olacak ve çalışmalarımızı sonuçlandıracağız"

Başbakan konuşmasında ülkenin birçok yöresine yatırımların sürdüğünü söyleyerek,Bölge ayrımı yapmadıklarının altını çizdi.

Başbakan Küçük ve beraberindekiler daha sonra Alsancak ve Lapta Örgütünü ziyaret etti.

Nejdet Numan, Girne bölgesi olarak istikrardan yana tavır koyduklarını söyledi ve "Girne sizinle beraberdir" dedi.

İrsen Küçük de, Ulusal Birlik Partisi'nin misyonunun, iktidar olmak ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine kalıcı eserler bırakmak olduğunu vurgularken, kurultay için değil, 2014 genel ve yerel seçimlerde, tek başına iktidar olmak için çalıştıklarını söyledi.

Hükümet hizmetlerini tüm ülke geneline yaydıklarını anlatan Başbakan Küçük, yarın Metehan –Alayköy Yolu ile ile Yeşilırmak'ta yolların yapımını öngören iki projenin temellerinin atılacağını söyledi.

Anavatanla yaşanacak herhangi bir sorunun milli davaya zarar verebileceği düşüncesiyle hareket ettiklerini, Anavatan Türkiye ile ilişkileri geliştirdiklerini kaydeden Küçük, iki ülke arasındaki ilişkilerin kendi hükümetleri döneminde en iyi süreci yaşadığını kaydetti.

11 Ekim'de Hidden Garden'da düzenlenecek etkinlikle, Partinin 37'inci yaş gününü kutlayacaklarını dile getiren Küçük, "21 Ekim'de de kurultayımızı yapacağız. Her iki etkinliğe partililerin yoğun bir katılım göstereceğine inanıyorum. Bu partimizin parçalanacağını sananlara en iyi yanıt olacaktır." Dedi.

Ulusal Birlik Partisinin hiç bir borcu olmadığını kaydeden Küçük, partinin yeni binasının yapılması için gerekli kaynağın hazır olduğunu açıkladı. Türkiye'den gelecek su projesine de değinen Başbakan İrsen Küçük, denize döşenecek boru hattının temel atma törenine katılmak için 13 Ekim'de Anamur'a gideceğini söyledi.

Ankara ziyaretinde Türkiye Başbakanı Erdoğan ile yaptıkları görüşmeye de değinen Küçük, Kıbrıs Türk halkının hayat pahalılığından kaynaklanan kayıplarının 2013-2015 Ekonomik Program paketi içerisinde yer alması yönünde mutabakata vardıklarını belirtti.

Bu ziyarette su ile birlikte 200 Megavatlık elektrik enerjisinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine getirilmesi konusunda görüş birliğine vardıklarını kaydeden Başbakan Küçük, "biz günlük meselelerle değil büyük meselelerle uğraşıyoruz" dedi.

Başbakan İrsen Küçük, tüm halkı kucaklayan, şeffaf ve kurumsallaşmış büyük Ulusal Birlik Partisini yaratmak için çalıştıklarını belirterek, kendilerine gösterilen ilginin bunun bir göstergesi olduğunu söyledi.

Başbakan Küçük konuşmasının sonunda 21 Ekimde yapılacak kurultay'da kendisine destek veren Girne bölgesi delegeleri ve partililere teşekkür etti.

Başbakan İrsen Küçük Girne ziyareti kapsamında bugün saat 19:00 de merit Crystal Cove otelde gerçekleştirilen yemeğe katıldı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.