ÇATALKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Yaşlılara Near East Bank morali

Yaşlılara Near East Bank morali

Yaşlılar Haftası nedeniyle Çatalköy Belediyesi ile işbirliği yapan Near East Bank, bölgede yaşayan yerli ve yabancı yaklaşık 300 kişiye Yakın Doğu Hastanesi'nden ücretsiz tam donanımlı sağlık kontrolü olanağı sağladı.

Yayın Tarihi: 21/03/13 15:11
okuma süresi: 2 dak.
Yaşlılara Near East Bank morali
A- A A+

Toplumsal Sosyal Sorumluluğa vermekte olduğu özel önem çerçevesinde toplumun her kesimine ulaşmak amacıyla çalışmalar yapan Near East Bank, Çatalköy Belediyesi'nden gelen talebi değerlendirerek bölgede oturan yaklaşık 300 kişilik gruba Yakın Doğu Hastanesi'nde tam donanımlı ücretsiz sağlık kontrolü hediye etti.

İki kurum arasında işbirliğini öngören protokol dün Çatalköy'de belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ortamda Çatalköy Belediyesi ve Near East Bank yetkilileri tarafından imzalandı. Protokol çerçevesinde 18 – 24 Mart olarak öngörülen Yaşlılar Haftası'nda belediyeden hizmet alan yaklaşık 300 kişilik grup Yakın Doğu Hastanesi'nde tam donanımlı sağlık kontrolünden (check-up) geçecek.

Protokolün imzalanması sonrasında belediye yetkilileri hafta nedeniyle yaşlılar grubuna otobüsler ile Karaoğlanoğlu Şehitliği, Bufavento Kalesi ve Lefke Bölgesi'ni kapsayan yemekli eğlenceli bir gezi düzenledi.

Near East Bank Genel Müdürü Kozan Karakurt konuya ilişkin mesajında, banka olarak toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini ve bunun için çalıştıklarını belirtti. Karakurt, " bizleri bugünlere getiren ana babalarımızla birlikte yaşlı insanlarımızın değerini bilinmesi, onların her zaman hatırlanarak hürmet edilmesi gerektiğini düşünüyor, hayatı paylaştığımız herkese banka olarak sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyoruz" şeklinde mesajını tamamladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.