ÇATALKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Tatar, Çatalköy Belediye Başkanı Hulusioğlu'nu kabul etti

Tatar, Çatalköy Belediye Başkanı Hulusioğlu'nu kabul etti

Maliye Bakanı Ersin Tatar, bugün, Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu'nu kabul etti.

Yayın Tarihi: 17/09/12 16:27
okuma süresi: 2 dak.
Tatar, Çatalköy Belediye Başkanı Hulusioğlu'nu kabul etti
A- A A+
Bakanlık'tan yapılan açıklamaya göre Hulusioğlu, Tatar'ı, 22 Eylül Cumartesi günü açılacak ve iki gün sürecek Beşparmaklar Kültür Sanat Günleri'ne davet etti.


Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, kabulde yaptığı konuşmada, Beşparmaklar Kültür Sanat Günleri etkinliğini bu yıl 3.kez düzenlediklerini söyledi. Kültür günlerinde Kıbrıs Türk halkına mal olmuş sanatçıların, yazarların, şairlerin, ressamların, halk dansçılarının, tiyatrocularının eserlerinden örnekler sunulacağını ifade eden Hulusioğlu, Kıbrıs Türk mutfağının, yerel kıyafetlerin, sergileneceğini kaydetti.


Hulusioğlu, yeni nesile ve turistlere Kıbrıs Türkü'nün geçmişini yaşatabilmek ve öğretebilmek için bu organizasyonu her yıl geliştirerek sürdürmek amacında olduklarını da dile getirdi.


Tatar'ı da yanlarında görmek istediklerini belirten Hulusioğlu, Kültür Günleri'nin 22 Eylül Cumartesi günü saat 17.30'da Çatalköy'de Atatürk Meydanı'nda yapılacağını dile getirdi.


Hulusioğlu, organizasyonun 23 Eylül Pazar akşamı saat 21.00'da Kıbrıslı Türk modacı Abdullah Öztoprak'ın "Zahir" konulu defilesi ile sona ereceğini de söyledi.


TAK
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.