ÇATALKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Telsim Sanat, Çatalköy'deki sanat günlerine destek verdi

Telsim Sanat, Çatalköy'deki sanat günlerine destek verdi

Telsim, Çatalköy'de düzenlenen Sanat Günleri'ne Telsim|Sanat olarak destek verdi. Sanata her zaman destek veren Telsim, 3'üncü Beşparmak Kültür Sanat Günleri'ne katıldı. Sanat günlerindeki en çok ilgi gören standlardan biri de Telsim'in standı oldu.

Yayın Tarihi: 24/09/12 18:26
okuma süresi: 2 dak.
Telsim Sanat, Çatalköy'deki sanat günlerine destek verdi
A- A A+

Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği sanat günleri, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Kıbrıs kültürünün yansıtıldığı, halk danslarının gösterilerinin olduğu sanat günlerinde, Telsim standın da tanıtılan Özgür Genç kampanyası ve akıllı cihazlara, halk yoğun ilgi gösterdi.

Telsim standını ziyaret edenlere, Özgür Genç kampanyasının dışında, en gözde akıllı cihazlar da tanıtıldı. Özellikle gençler Vodafone Torres'e yoğun ilgi gösterdiler. Sadece 60 TL karşılığında akıllı cihaz sahibi olmanın avantajını Çatalköylü gençler de yaşadı. Stand çalışması ile ilgili Telsim Bireysel Satış Müdürü Recep Pehlivan, "Sadece üniversitelerde ve okullarda değil, aynı zamanda gençlerin tüm sosyal ortamlarında "Gençliğin en iyi tarifesini" tanıtma şansı bulduk. Çatalköy'de böyle büyük bir festivalde yer alarak, hedef kitlemiz olan gençleri yakalamayı amaçladık. Böyle büyük bir etkinlikte, insanların keyifli vakit geçirirken, sadece 39 TL ödeyerek bir yıl boyunca sınırsız konuşup mesajlaşmalarını sağlayacak tarifeyi tanıtmak ve bununla birlikte 360 TL piyasa değeri olan Vodafone Torres marka akıllı cihazı gençlere 60 TL karşılığında sahip olmalarını sağlamak bizim için gurur verici." dedi. Telsim'in ilk kez tanıtımını yaptığı akıllı cihazlardan Samsung Galaxy S3, Vodafone Smart Tab 10'da tanıtılan cihazlar arasında idi.

İki gün süren Sanat günlerinde Kıbrıs Türk kültüründen örnek tanıtıldı. 3'üncü Beşparmak kültür Sanat Günleri kapsamında, dağarcık, ahşap oymacılığı, zivaniya, herse ve hellim yapımlarının yanı sıra resim, heykel, fotoğraf, endemik bitki sergileri, yemek yarışmaları, tiyatro konser, defile ve folklör gösterileri yanında evdim meyhanesi ve gelin alayı gibi Kıbrıs Türk kültürüne özgü sunumlar yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.