ÇATALKÖY
okuma süresi: 2 dak.

3. ülke vatandaşlarına Christmas Partisi yapıldı

3. ülke vatandaşlarına Christmas Partisi yapıldı

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu ve meclis üyeleri, beldede yaşayan üçüncü ülke vatandaşlarını unutmadı ve 24 Aralık 2012 Pazartesi günü 3.ülke vatandaşlarına yönelik, "Christmas Party" düzenledi. Çatalköy Belediye Binası avlusunda yapılan partiye, Çatalköy ve civarında yaşayan, hemen hemen her bölgeden üçüncü ülke vatandaşları katıldı.

Yayın Tarihi: 28/12/12 12:48
okuma süresi: 2 dak.
3. ülke vatandaşlarına Christmas Partisi yapıldı
A- A A+

Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu yaptığı konuşmada, herkesin yeni yılını kutlarken, geçen yıla göre daha fazla katılım olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve gösterdikleri ilgiden dolayı da herkese teşekkür etti. Hulusioğlu, kapılarının dil,din,ırk ayırt etmeksizin herkese açık olduğunu ve beldede yaşayan tüm insanların kendileri için bir değer olduğunu belirtti. Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu konuşmasının sonunda, ilerleyen yıllarda da bu tür partilerin daha da güzelleşerek devam edeceğini söyledi. Konuşmasının ardından konukların arasında gezerek onlarla sohbet eden Hulusioğlu, onlara hoşgeldin diyerek hepsiyle tek tek ilgilendi ve gelen konuklarla fotoğraf çektirdi.

Üç gencimizin sahne alarak şarkılar söylediği partide konuklar bol bol eğlenip dans ettiler. Bir önceki yıl yapılan Christmas Party'nin iki katı daha fazla katılım gerçekleşti. Katılımcıların mutlu bir Christmas Partisi yaşadıkları dikkat çekti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.