DİKMEN
okuma süresi: 1 dak.

Boğazköy'de 42 yıllık su hatları yenileniyor

Boğazköy'de 42 yıllık su hatları yenileniyor

Boğazköy'de 42 yıllık su hatlarının yenileneceği, asbestli demir boruların kullanımına son verileceği bildirildi.

Yayın Tarihi: 10/06/13 16:47
okuma süresi: 1 dak.
Boğazköy'de 42 yıllık su hatları yenileniyor
A- A A+

Çalışmaların önümüzdeki günlerde de süreceği ifade edilerek, sürücülerin mecbur kalmadıkça "Eski Girne Yolu" olarak da bilinen Gönyeli- Boğazköy yolunu kullanmaması yönünde uyarıda bulunuldu.

Dikmen Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, belediye Gönyeli ile Boğazköy arasında bulunan ve "Eski Girne Yolu" olarak da bilinen Vatan Caddesi ile bazı sokaklarda su hatlarında yenileme çalışmaları başlattı.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu bölgeden geçen su hatlarının 42 yıllık olduğunu ifade ederek, borulardan akan suyun kullanılmasıyla insan sağlığının ciddi şekilde tehlikeye atıldığını dile getirdi.

Çelebi, çalışmaların önümüzdeki günlerde de süreceğini belirterek, sürücülerin mecbur kalmadıkça Gönyeli - Boğazköy yolunu kullanmamaları yönünde uyarıda bulundu.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.