DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

Dikmen'de 11 Meşale Festivali başladı

Dikmen'de 11 Meşale Festivali başladı

Dikmen Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 11 Meşale Festivali çeşitli etkinliklerle başladı. Dikmen'e bağlı on köyü kapsayan festivalde Pazar akşamına kadar çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Yayın Tarihi: 12/07/13 12:34
okuma süresi: 2 dak.
Dikmen'de 11 Meşale Festivali başladı
A- A A+

Festivalde folklor ve dans gösterileri, konserler, çocuklara yönelik eğlenceler, çeşitli yarışmalar, tavla turnuvası, Dikmen köy kadın kursunun hazırlamış olduğu el sanatları ve Dikmen Gücü Futbol takımının fotoğraf sergisi yer alıyor.

Festival boyunca kültürel ve yöresel standlar kurularak, katılımcılara Kıbrıs kültürüne ait ürünler de satışa sunulacak.

11 Meşale Festivali Rengarenk...

Festivalin ilk gecesi kortej yürüyüşü ile başlayıp, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi'nin açılış konuşmasının hemen ardından, Dikmen Belediyesi Halk Dansları Ekibi, Güsad Ritim Grubu ve Halk Dansları Ekibi, Alayköy Folklor Araştırma Derneği, Gençlik Merkezi Birliği ekiplerinin gösterileri ile devam etti.

Gecenin sonunda havai fişek gösterisi ve Grup S.O.S konseriyle festivalin ilk gecesi tamamlandı. Festivalin ikinci gününde, yapılacak etkinlikler çerçevesinde Dj Bora, performansı ile başlayıp, Studıo 21, Cranberrıes Dans Studıo, Golden Step Grubu dans gösterileri ile devam edecek. Gecenin sonunda Grup Frekans'ın konseri yer alacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.