DİKMEN
okuma süresi: 1 dak.

11 Meşale Festivali çeşitli etkinliklerle üçüncü gününde devam etti.

11 Meşale Festivali çeşitli etkinliklerle üçüncü gününde devam etti

Dikmen Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen 11 Meşale Festivali çeşitli etkinliklerle üçüncü gününde devam etti. Dikmen Belediyesine bağlı onbir köyü temsil eden festivalde Pazar akşamı boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenerek festival sona erecek.

Yayın Tarihi: 14/07/13 13:03
okuma süresi: 1 dak.
11 Meşale Festivali çeşitli etkinliklerle üçüncü gününde devam etti
A- A A+

Dikmen Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Festivalin üçüncü günü Dj. Boranın birbirinden güzel çaldığı parçalarla devam etti. Gecede Super Model Ajans Defilesi büyük ilgi ve beğeni topladı. Festival kapsamında "Fına Motor City" sponsorluğunda gerçekleştirilen tavla turnuvasında ise finali kazananlar belirlendi. Gecenin sonunda ise Türkiye'nin çok değerli ve sevilen sanatçılarından Umut Kaya sahne alarak, birbirinden güzel seslendirdiği parçalarla 7'den 70'e tüm herkesi coşturdu.

Festivalin son günün de ise, Dj Bora'nın performansıyla başlayıp hemen ardından YDÜ Dans okulu gösterisi, Yenierenköy Belediyesi Dans Topluluğu, Dikmen Belediyesi Halk Dansları Minik Ekibi, Dikmen Belediyesi Halk Dansları Yıldız Grubu, Dikmen Belediyesi Halk Dansları Büyük Ekibin gösterilerinin hemen ardından, Grup Rast konseriyle Dikmen Belediyesi 4'üncü 11 Meşale Festivali sona erecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.