DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

3. Taşkent Kültür Festivali 31 Ağustos Cumartesi günü açılacak

3. Taşkent Kültür Festivali 31 Ağustos Cumartesi günü açılacak

Dikmen Belediyesi'nin katkılarıyla, Aşağı Taşkent ve Yukarı Taşkent muhtarlarının işbirliğiyle "Kıbrıs Kültürünü Taşkent'te Yaşayalım, Yaşatalım" sloganıyla organize edilen 3. Taşkent Kültür Festivali 31 Ağustos Cumartesi günü açılacak.

Yayın Tarihi: 27/08/13 13:45
okuma süresi: 2 dak.
3. Taşkent Kültür Festivali 31 Ağustos Cumartesi günü açılacak
A- A A+

Taşkent Şehitler Anıtı'nda 18.45'te saygı duruşu yapılıp, kortej yürüyüşüyle festival alanına gidilmesiyle başlayacak festivalde, stantların ve köy sergisinin açılışı, halk dansları ve Esentepe Kültür ve Dayanışma Derneği Tiyatro gösterileri yer alacak. Gecenin sonunda ise Grup Karnaval konseri verecek.

Dikmen Belediyesi Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, 1 Eylül Pazar günü ise sabah saat 07.00'de Dağcılık Derneği ile Taşkent Piknik Alanı'nda doğa yürüyüşü için buluşma ve yürüyüş ekibiyle birlikte köy kahvaltısı yapılacak.

Yürüyüş sonrasında saat 16.00'da büyükler ve küçükler için oyunlar, halk dansları gösterisi, Cevdet Aktepe Konseri, Eski Kıbrıs'a özgü kıyafet defilesi, Tavder Tiyatro Ekibinin hazırlamış olduğu parodi gösterileri, piyango çekilişi, plaket verilmesi ve gecenin sonunda LTB Orkestrası konseri ile festival sona erecek.

Festival süresince Kıbrıs'a ait antik eşya sergisi açılacak, kurulacak stantlarda Kıbrıs'a özgü yiyecekler satışa sunulacak.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.