DİKMEN
okuma süresi: 1 dak.

Dikmen Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor…

Dikmen Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor…

Dikmen Belediyesi, belediye sınırları içerisinde Lefkoşa ve Girne ana yolu üzerinde bulunan otları ve çöpleri temizliyor.

Yayın Tarihi: 23/10/13 14:44
okuma süresi: 1 dak.
Dikmen Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor…
A- A A+

Çalışmalar kapsamında Dikmen Belediyesi'ne bağlı temizlik ekipleri yol kenarında ve refüj ortasında bulunan otların ve çöplerin temizliğini yapıyor.

Yol kenarlarında bulunan ağaçlarda ise budama çalışmaları yapılıyor. Temizlik ekiplerinin trafik akışının olduğu yol kenarlarında çalışma yapmaları nedeniyle sürücülerin araçlarını daha dikkatli ve yavaş kullanmaları istendi.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi'nin yaptığı açıklamada, "Temel hedefimiz çağdaş ve kaliteli hizmet anlayışıyla insana hizmettir." Bu nedenle tüm bölgelerde çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.