DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

Dikmen Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Dikmen Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Dikmen Belediyesi, belediye sınırları içerisinde tüm bölgelerde yol kenarlarında bulunan otları ve çöpleri temizliyor.

Yayın Tarihi: 08/11/13 14:34
okuma süresi: 2 dak.
Dikmen Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor
A- A A+

Dikmen Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre çalışmalar kapsamında Dikmen Belediyesi'ne bağlı temizlik ekipleri yol kenarında bulunan otları ve çöpleri topladı.

Temizlik ekiplerinin trafik akışının olduğu yol kenarlarında çalışma yapmaları nedeniyle sürücülerin araçlarını daha dikkatli ve yavaş kullanmaları istendi.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi yaptığı açıklamada, "Belediyemizin temizlik ekipleri tarafından tüm bölgelerde yürütülen temizlik çalışmalarında, ekiplerimiz yol kenarlarında bulunan çöpleri ve otları torbalara yerleştirerek topluyorlar.

Yapılan çalışmaların sonucunda ise kamyonlarca çöp toplandı. Dikmen Belediyesi olarak temel hedefimiz, belediye sınırlarımız içerisinde tüm bölgeleri daha güzel ve yaşanılır bir bölge haline getirmektir. Bu bağlamda insanlarımızın çevreye ve doğaya karşı sorumluluklarının bilincinde ve farkında olmaları gerektiğini hatırlatarak, unutmayalım ki biz doğayı korudukça doğa da bizi korur" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.