DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

Dikmen Belediyesi'nden yaşlılara geleneksel yılbaşı yemeği

Dikmen Belediyesi'nden yaşlılara geleneksel yılbaşı yemeği

Dikmen Belediyesi İkinci Bahar Yaşam Kulübü, her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel hale getirdiği yılbaşı yemeğini Boğaz Restorant'ta gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 20/12/13 12:49
okuma süresi: 2 dak.
Dikmen Belediyesi'nden yaşlılara geleneksel yılbaşı yemeği
A- A A+

Boğaz restorant'ta gerçekleştirilen yemeğe Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Belediye meclis üyeleri, onbir köy muhtarlıkları ve ikinci bahar yaşam kulübü üyeleri katıldı.

İkinci Bahar Yaşam Kulübü'nün yaşlılara yönelik sürdürdüğü çalışmaların bir parçası olan bu sosyal etkinlikte tüm bölge köylerinde yaşam süren yaşlılarımız yılbaşı yemeğinde bir araya geliyor ve doyasıya eğleniyorlar. Kalabalık bir üye sayısından dolayı yılbaşı yemeği iki gün boyunca devam etti.

Düzenlenen yılbaşı yemeğinde sevinçleri ve mutlulukları yüzlerinden okunan yaşlılar, Dikmen Belediyesi'nin bu tür sosyal etkinliklerine katılmaktan memnun olduklarını dile getirdiler.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi yılbaşı yemeğinde yaptığı konuşmada, Dikmen Belediyesi olarak sosyal alanda topluma karşı sorumlu olduklarını ve toplumsal sosyal gelişimin sağlanmasında belediyenin öncü rolünün olduğunu vurguladı.

Çelebi, yaşlılarımıza karşı sorumlu olduklarını, onları çok sevdiklerini ve yaşamlarının ikinci baharında onları yalnız bırakmayacaklarını ve her zaman için de onların yanında olacaklarını belirterek, yeni yılın yaşlılarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.