DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

Dikmen Belediye Başkan adayı Çelebi'nin ziyaretleri devam ediyor

Dikmen Belediye Başkan adayı Çelebi'nin ziyaretleri devam ediyor

Dikmen Belediye Başkan adayı Yüksel Çelebi ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları ile birlikte, Boğazköy, Ağırdağ, Pınarbaşı ve Dağyolu köylerine seçim öncesi ziyaret gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 20/05/14 15:31
okuma süresi: 2 dak.
Dikmen Belediye Başkan adayı Çelebi'nin ziyaretleri devam ediyor
A- A A+

Ziyaret kapsamında konuşma yapan Dikmen Belediye Başkan adayı Yüksel Çelebi, 2006 yılından bugüne kadar olan süre içerisinde birçok projeleri ve çalışmaları hayata geçirdiklerini ve 2014 yılında Dikmen Belediyesi olarak bölge halkına "Çağdaş ve Kaliteli Hizmet" anlayışı ile hizmete devam edeceklerini söyledi.

Dikmen Belediye Başkan adayı Yüksel Çelebi, Dikmen ve bölgesinin köyden çok artık şehir haline geldiğini ve bununla birlikte hayata geçirilen projelerle birlikte, bölgelerde yapılan park, bahçe, çevre düzenleme çalışmaları ve temizlik çalışmalarının hem bölge halkını hem de yabancıların ilgi ve beğenisini kazanmaya devam ettiğini belirtti.

Ziyaret sırasında söz alan vatandaşlar ise Dikmen Belediye Başkan adayı Yüksel Çelebi'nin bölgelerde yapmış olduğu projeler ve çalışmalardan memnun olduklarını belirterek Dikmen Belediye Başkan adayı Yüksel Çelebi'ye teşekkür ettiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.