DİKMEN
okuma süresi: 4 dak.

Çelebi: "Verdiğimiz sözleri tuttuk, gururluyuz"

Çelebi: "Verdiğimiz sözleri tuttuk, gururluyuz"

Dikmen Belediyesi Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Dikmen Başkan adayı Yüksel Çelebi geride kalan 8 yıllık dönemde verdikleri tüm sözleri tuttuklarını, bunun da haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 20/06/14 19:10
okuma süresi: 4 dak.
Çelebi: "Verdiğimiz sözleri tuttuk, gururluyuz"
A- A A+

CTP-BG Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre vCTP-BG Girne İlçesi dün akşam Dikmen köy meydanında Dikmen Belediye Başkan adayı ve belediye meclis üyesi adaylarını Dikmen halkına tanıttı.

Etkinliğe CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, CTP-BG Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa, CTP-BG Girne milletvekilleri Ömer Kalyoncu ve Salih İzbul katıldı.

Gecede CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, CTP-BG Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa ve Dikmen Belediyesi Başkanı ve CTP-BG Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Dikmen Belediye meclis üyesi adayları teker teker sahneye çağrıldı ve yıldız rozetleri takıldı.

ERK: "DİKMEN'DE DENK BÜTÇE VAR"

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Dikmen Belediyesi'nde de diğer CTP-BG'li belediyelerde olduğu gibi denk bütçe olduğunu söyledi.

Kıbrıs Türk halkının yüzde 65'ine CTP-BG'li belediyelerin hizmet verdiğine işaret eden Erk, bu beldelerde gelir-gider dengesi bulunduğunu kaydetti.

CTP-BG'li belediye başkanlarının köyleri kasabaya dönüştürdüğünü ifade eden Erk, tüm bu icraatlar yapılırken belediyenin borç batağına sürüklenmeden yapıldığının altını çizdi.

CTP-BG'li belediye başkanlarının çalışanlarıyla huzurlu ve barış içerisinde olduğunu belirten Erk, "Çalışanların sosyal haklarını ödeyen, halkına başarılı hizmet veren başkanlara sahibiz" diye konuştu.

EMİNAĞA: "SİZLERİ ÖRNEK GÖSTERİYORUZ"

CTP-BG Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa, Dikmen aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmasında Girne İlçesi'ne bağlı 6 belediye bulunduğunu ve bu belediyelerden 2 tanesinin CTP-BG'ye ait olduğunu söyledi.

Geriye kalan 4 belediye gittiklerinde Girne ve Dikmen halkını örnek gösterdiklerini ifade etti.

Lapta, Alsancak, Esentepe ve Çatalköy halklarının da "Yıldızlı Belediyeciliği" hakettiklerini ve bunun için 29 Haziran'da sandık başına gideceklerini belirten Eminağa, Girne'de CTP-BG'nin belediye sayısını artıracağına olan inancını belirtti.

ÇELEBİ: "ENGELSİZ KENTLERİN BAŞKENTİ OLACAĞIZ"

Dikmen aday tanıtım töreninde kürsüye çağrılan Dikmen Belediye Başkanı ve CTP-BG Dikmen Başkan adayı Yüksel Çelebi, önümüzdeki dönemde engelli vatandaşlara yönelik yapacakları icraatlarla Dikmen'i engelsiz kentlerin başkenti yapma hedefinde olduklarının altını çizdi.

Dikmen Belediyesi'nin beldesine ve halkının geleceğine hakim bir belediye olduğunu dile getiren Çelebi, halktan büyük güç aldıklarını ifade etti.

Dikmen Belediyesi'nin borçsuz, bütçesi denk yatırımlara, gençleri, yaşlıları, kadınları, çocukları ve beldesinin değerlerini düşünebilen bir belediye olduğuna işaret eden Çelebi, geride kalan 2 dönemde de halka verdikleri sözleri tuttuklarını ve bunun haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Geride bırakılan 8 yılda temel sorunları hallettiklerini vurgulayan Yüksel Çelebi, bu dönemde sosyal belediyecilik anlayışına önem vereceklerinin altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.