DİKMEN
okuma süresi: 10 dak.

Özgürgün: "Ülkede ne eser var ise o eserin altındaki imza UBP'nin imzasıdır"

Özgürgün: "Ülkede ne eser var ise o eserin altındaki imza UBP'nin imzasıdır"

Ulusal Birlik Partisi (UBP) seçim çalışmaları çerçevesinde Dikmen'de şölen düzenledi.

Yayın Tarihi: 21/12/17 09:36
okuma süresi: 10 dak.
Özgürgün: "Ülkede ne eser var ise o eserin altındaki imza UBP'nin imzasıdır"
A- A A+

Ulusal Birlik Partisi (UBP) seçim çalışmaları çerçevesinde Dikmen'de şölen düzenledi.

Buluşmaya UBP Genel Başkanı Özgürgün, 3'üncü Cumhurbaşkanı ve UBP Onursal Başkanı Dr. Derviş Eroğlu katıldı. Çoşkulu bir kalabalığa seslenen Başbakan Özgürgün ile 3'ncü Cumhurbaşkanı Eroğlu, ülkede yaratılan her eserin Ulusal Birlik Partisi dönemlerinde gerçekleştiğini ifade ederken, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Ana Muhalefet Partisinin sloganında bile umut olmadığını ifade ederek, CTP'nin halkın umutları ile oynadığını ve kırıp dökerek umutlarını yok ettiğini söyledi.

3'üncü Cumhurbaşkanı Eroğlu ile UBP'de kırgınlıkların mezara kadar gitmediğini ifade ederek, UBP kırgınlıkları üzerine kurulan Halkın Partisi zannetmesin ki ömrü uzun olacak' diye konuştu.

Seçimde parti içi birlik mesajları verildi ve hedefin tek başına iktidar olduğu vurgulandı.

ÖZGÜRGÜN: "TÜM UĞRAŞLARIMIZA RAĞMEN ÜLKE TAKSİTLE MAAŞ ÖDER HALE GELDİ"

Dikmen'deki şölende konuşan Başbakan ve UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ise bir buçuk iktidarları döneminde her kesime ve her şeye iyi niyet ve gayretle dokunduklarını, bir buçuk yıl önce CTP ortaklığında her yeri yangın yerine çeviren, Türkiye ilişkileri bozan, maaşları takside bağlayan anavatandan gelen suyu âdeta istemeyen ve ülkeyi enkaz haline getiren zihniyette kurtardıklarını vurguladı.

"Bir buçuk yılda yaptıklarımız teminatımızdır. Beş yıl görev istiyoruz yapacak çok şeyimiz var" diyen Özgürgün şöyle konuştu; "Biriz birlikteyiz bu ülkede ne yapılmışsa UBP eseridir. Başka biri bir şey yaptı ise çıksın söylesin. Sadece eleştirir yıkar döker. 3'üncü Cumhurbaşkanı Eroğlu'nun sözlerini aynen tekrarlamak istiyorum: Bu ülkede ne yapıldı ise bunu UBP yaptı. Bundan sonrada ne yapılacaksa UBP yapacak…

Üniversitelerimiz gurur kaynağı. Üniversite adası olacak dediğimizde bize güldüler ve mecliste red oyu verdiler. Şimdi 101 Bin öğrenciye ulaşıldı. 1 milyon turist hedefini 2009 seçimlerinde ortaya koyduğumuzda yine güldüler. Şimdi 2 milyon diyoruz. Bizim vizyonumuz budur.

Biz geçmişimize sahip çıkıyoruz. Tüm hizmet edenleri şükranla anıyorum, gönülden yâd ediyorum. Başta Salih Miroğlu olmak üzere hayatta olmayanlara rahmet diliyorum…"

"TÜRKİYE İLE SIKINTI YAŞAYAN, ANAVATANDAN GELEN SUYU ALMAK İSTEMEYEN ORTAĞIMIZLA TABANIMIZLA KONUŞARAK AYRILDIK"

Başbakan Özgürgün ülkede UBP'siz hiçbir şeyin yapılamayacağını, bunun son bir buçuk yılda bir kez daha ispatlandığını şu sözlerle anlattı; "Son bir buçuk yıla bir bakın: CTP ile hükümet ortaklığında hizmet zamanıdır dedik elimizi taşın altına koyduk. Anavatanla birlik içinde su projesinde varsanız biz de varız dedik. Tamam dediler, ortak olduk. Ne oldu? Türkiye ile ilişkiler daha ada bozuldu. Tüm uğraşlarımıza rağmen ülke taksitle maaş öder hale geldi. Türkiye ile sıkıntı yaşayan, anavatandan gelen suyu almak istemeyen ortağımızla Tabanımızla konuşarak ayrıldık…

Aynı şeyi 96'da de yaptılar. UBP'siz iş yapılamayacağını görüp kapımıza geldiler. Ve ülke 96'dan sonra sorun yaşamadı. 2016'ya kadar hiçbir şey yapamadan yine gittiler. Çok kolay unutuyorlar bir buçuk yıl önceki tabloyu, enkazı ve yine iktidar istiyorlar…"

"BİZİM SADECE TEK MUHALİFİMİZ YOK .SAYIN CUMHURBAŞKANI MUHALEFETİ İLE DE KARŞI KARŞIYAYIZ"

Özgürgün bir buçuk yıl iktidarları döneminde her kesime ve her şeye iyi niyet ve gayretle dokunduklarını, sağlıktan sosyal sigortalara, tarımdan çiftçiye ülkeyi toparladıklarını ancak sadece tek bir ana muhalefet partisi ile değil, Cumhurbaşkanı muhalefeti ile de karşı karşıya olduklarını söyledi.

Başbakan, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün şöyle konuştu; "Bir buçuk yılda ne oldu. İyi niyetle hizmet etmeye çalıştık. KKTC'yi kuran ve yaşatmak azmiyle çalışan tabanımız, kadrolarımız şimdi tek başına iktidara yürüyecek. Hiçbir şeye tek zam yapmadık aksine birçok olumlu ilki yaşadık. UBP hükümetleri ülkeyi daima mali olarak ayağa kaldırmıştı. Çiftçi hayvancı tek alacakları yok, sosyal sigortalar bataklıktan çıkarıldı, Vakıflar ülkenin en iyi bankalarından biri haline geldi. Sağlık dökülüyordu. Bugün doktorlarımızın yüzü gülüyor. Eğer döner sermaye yasası cumhurbaşkanına takılmasaydı çok daha anlamlı olacaktı. Bizim sadece tek muhalifimiz yok Sayın Cumhurbaşkanı muhalefeti ile de karşı karşıyayız.

Reel sektörün tüm borçları ödendi, piyasa canlandı ve dış kaynağa da ihtiyaç duymadık. Bundan sonrada bunu yapacağız ve halkımız bunu görüyor ve biliyor. Dikmen'den çıkan ateş tüm ülkeye yayılıyor…"

"UBP ASLA UMUT YOK DEMEDİ. SİZ DEDİNİZ VE HEP KIRDINIZ, DÖKTÜNÜZ; ,1,5 YIL ÖNCEYE GÖRE HER ŞEY ÇOK DAHA DÜZGÜN"

Ana Muhalefet partisi CTP'nin söyleminde bile umut olmadığını, açıkça bunu zaten ifade ettiklerine dikkat çeken Özgürgün "UBP asla umut yok demedi. Siz dediniz ve hep kırdınız, döktünüz; bir buçuk yıl önceye göre her şey çok daha düzgün" diye konuştu.

Özgürgün "Ekonomide ise KKTC tarihinde ilk kez ödemeler dengesi fazla veriyor. Ülkeye giren döviz çıkandan ilk kez daha fazla... Bu iyi niyet ve güçlü çalışmayla olur. Şimdi enkaz bırakanlar eleştiriyor. Neyi eleştirdiklerini de anlayan yok. Bu ülkede 15 yılda yapılabileceklerin azamisini yaptık. Şimdi 5 yıl daha görev istiyoruz. Yaptıklarımız belli yapmak istediklerimiz belli… 15 yıl önce aldığımız enkazı bu noktaya getrdikse 5 yılda neler yapabileceğimizi de halkımız çok iyi biliyor.

Ana muhalefet partisi CTP diyor ki umut yok. Kendin söylüyor kendin dinliyorsun. UBP asla umut yok demedi. Siz dediniz ve hep kırdınız, döktünüz. Rum'a hatta yama yapmak için ülke insanına acı çektirdiniz. Biz geldik ve bunları düzelttik. Umut olmadığını söyleyenler halkı kandırabileceklerini sanıyorlar. 1,5 yıl önceye göre her şey çok daha düzgün" diye konuştu.


"GAİLEMİZ HALKIN REFAHI VE BU GÜNEŞİN HİÇ BATMADAN SÜREKLİ DALGALANMASI. 5 YIL DAHA SİZDEN GÖREV İSTİYORUZ"

Partililere coşkulu bir atmosferde hitap eden Başbakan Hüseyin Özgürgün, yeni bir enkaza ülkenin tahammülü olmadığını daha düne kadar yaşananların unutulmaması gerektiğini söyledi.

Özgürgün sözlerini şöyle tamamladı; "Emeklilerimiz bu dönemde geçmiş dönemden kalan sıkıntılarını da bizimle atlattı. Bu hükümet hiçbir hükümetin yapamadığını yaptı ve devlet harcamalarını azaltarak birçok reforma dokundu… Her kesime her şeye dokunduk bazıları çözüldü bazıları çözülecek. Elbette hepsini halledemedik ama her kesime dokunduk. Bugün gelinen noktada 5 yıl da ha güven istiyoruz. Bu güveni isterken 1,5 yıllık dönemde umutlu olabilmemiz için her şeyi yaptık. Bu kadrolar neler yapabileceğini çok iyi biliyor. Yeni bir enkaz için enkaz yaratıcılara itibar etmeyin. Yeni bir enkaza tahammülümüz yok.

KIB-TEK'i devraldığımız da mazotu ödeyemez durumdaydı. Bugün KIB-TEK ikinci bir santral yapacak kadar güçlüdür. Bizim gailemiz var. Gailemiz halkın refahı ve bu güneşin hiç batmadan sürekli gökyüzünde dalgalanması…

Kıbrıs'ta barışın umudu ve hayali yaratıldı, tek kurtuluş olarak gösterildi. Biz sahip çıktığımız için Cenevre'de Crans Montana'da aşamadılar. Tek hedefimiz anavatan Türkiye ile birlikte bu topraklarda Türklüğü yaşatmaktır…"

"ÜLKEDE NE ESER VAR İSE O ESERİN ALTINDAKİ İMZA UBP'NİN İMZASIDIR"

Etkinlikte konuşan ve partide kırgınlıkların geçici olduğunu, şimdi birlik ve birleşme zamanı olduğunu söyleyen 2'nci Cumhurbaşkanı, UBP Onursal Başkanı Dr. Derviş Eroğlu, üye ve seçmenlerden mühür vurmalarını istedi.

"Partimizi ileriye taşıma günleridir. Bu boynumuzun borcudur. Bu kurduğumuz devletin yaşatılması için UBP'nin iktidarına ihtiyaç vardır. Ülkede ne eser var ise o eserin altındaki imza UBP'nin imzasıdır" diye konuşan Eroğlu, güçlü iktidar olmanın her şeyden önemli olduğunu vurguladı.


Eroğlu şöyle konuştu; "Sandıklar yakında kurulacak; Üyelerimizi sandıklara taşımalıyız ve taşırken de her seçmenin kulağına mühür demeliyiz. Adaylarımızdan da üyelerimizden de beklentimiz budur. İktidara talip partiler karma kullanmaz. Maalesef seçim yasamızda karma oy da vardır ama bu küçük partileri kurtarabilir. Yeni nesillerle parti büyümektedir. Önemli olan gençlerin gönül vermesidir. Dikmen Belediyesini geri alma zamanıdır. Önce hükümeti alacağız sonra da Dikmen Belediyesini almak için uğraşacağız. Bu benim sizden arzumdur. Sekiz parti seçime giriyor… Biliyorsunuz bizden kopanlarla parti kurduğunu zanneden Halkın Partisi de adaylarını açıkladıktan sonra bir balon olduğu ortaya çıktı"

"UBP KIRGINLIKLARI ÜZERİNE KURULAN HP ZANNETMESİN Kİ ÖMRÜ UZUN OLACAK"

Partililerin tam anlamıyla kucaklaşmasını isteyen Eroğlu "Güçlü iktidar olmak her şeyden evladır: Birbirimizin kuyusunu kazmazsak altını çizerek söylüyorum mühürlerimizi kırmasak UBP iktidardadır. UBP kırgınlıkları üzerine kurulan HP zannetmesin ki ömrü uzun olacak. UBP'lilerin kırgınlığı mezara kadar gitmez. Partisiyle kucaklaşır. İşte bu seçim kucaklaşma zamanıdır. Bu düşünce içinde hareketle birlik ve beraberliğimizi koruyalım" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.