DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

Vatandaşlar tepkili: "Dikmen Belediyesi sesimizi duyabiliyor musun?"

Vatandaşlar tepkili: "Dikmen Belediyesi sesimizi duyabiliyor musun?"

Kıbrıs Postası'na ulaşan Dikmen sakini vatandaşlar, Dikmen Belediyesi'nin su götürme işlemi sırasında önlem almadığını belirterek, belediyeye ait su tankerlerinin depo ayaklarına hasar verdiğini kaydetti.

Yayın Tarihi: 20/02/12 11:45
okuma süresi: 2 dak.
Vatandaşlar tepkili: "Dikmen Belediyesi sesimizi duyabiliyor musun?"
A- A A+

Kıbrıs Postası

Kıbrıs Postası'na şikayetlerini dile getiren bazı vatandaşlar, belediyelerin ticari amaçlarla hareket etmediğini, amaçlarının bölge halkına hizmet götürmek ve asgari ücretlendirme ile hizmetin karşılığını almak olduğunu vurguladılar.

Dikmen Belediyesi'nin taşıma su ile Oray 10 Sitesi'nin su ihtiyacını karşıladığını ve iyiniyetli gayretinin gözden kaçmadığını sözlerine ekleyen Dikmen sakini vatandaşlar, bununla birlikte belediyenin hizmeti götürürken zarar vermesi ve hiçbir önlem almamasının da tepki çektiğini ifade ettiler.

Dikmen Belediyesi'ne ait su tankerlerinin suyu siteye ait depolara aktarırken her gün biraz daha çöken depo ayaklarıyla ilgili yarın bir felaket yaşanmadan önlem alınması gerektiği konusunda uyarıda bulunan vatandaşlar, "Belediye Başkanı sadece oy için siteye gelip kapı kapı dolaşmamalı, başkan olduktan sonra da o samimiyeti, sıcaklığı hissettirebilmeli ve sınırları içerisindeki sıkıntıları, problemleri göz ardı etmemelidir. Ayrıca belediye, çöp toplarken konut sahiplerine ait çöp kovalarını başka konutların önünde aramamalıdır" diye konuştular.

Vatandaşlar, Kıbrıs Postası aracılığıyla ilettikleri şikayetin Dikmen Belediyesi'nin ihbar olarak değerlendirilmesi ve erken zamanda önlem alınmasını istediler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.