DİKMEN
okuma süresi: 1 dak.

Dikmen, silah sesleriyle yankılandı

Dikmen, silah sesleriyle yankılandı

Dikmen'de önceki gece peş peşe patlayan silah sesleri, köy halkı arasında büyük korku yarattı.

Yayın Tarihi: 14/03/12 08:12
okuma süresi: 1 dak.
Dikmen, silah sesleriyle yankılandı
A- A A+

Mehmet Kara - Kıbrıs

Kimliği belirlenemeyen bir kişi, önceki gece saat 23.30 sıralarında Dikmen Köy Kalkınma Kooperatifi önündeki yolda aracının içerisinden havaya tabancasıyla 9 el ateş etti ve süratle olay yerinden uzaklaştı.

Dikmenlilere büyük korku yaşatan olayın niçin ve kim tarafından yapıldığı belirlenemezken, görgü tanıkları Boğaz'dan gelip Lefkoşa istikametine doğru süratle giden turuncu renkli Palio marka bir otomobilden ateş açıldığını belirtti.

Olay sonrası,öncelikle Boğaz Polis Karakolu ekipleri bölgeyi kordon altına aldı, ardından Girne Polis Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri araştırma yaptı.

Gerekli emarelerin toplanmasının ardından bölgedeki vatandaşların da bilgisine başvuran polis, Dikmenlilere büyük korku yaşatan silahlı kişinin peşine düştü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.