LAPTA
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ okul öncesi öğretmenliğinden Lapta Huzur Evi'ne anlamlı ziyaret

GAÜ okul öncesi öğretmenliğinden Lapta Huzur Evi'ne anlamlı ziyaret

GAÜ okul öncesi öğretmenliğinden Lapta Huzur Evi'ne anlamlı ziyaret.

Yayın Tarihi: 12/05/13 16:39
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ okul öncesi öğretmenliğinden Lapta Huzur Evi'ne anlamlı ziyaret
A- A A+

GAÜ'den verilen bilgiye göre, Girne Amerikan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Öğr.Gör. Aytaç Dilek ile birlikte öğrencilerin toplumun bütün kesimlerine yönelik olarak hazırlamış oldukları projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü öğrencilerinin Lapta Huzur evine yapıtıkları ziyaretle yaşlılarla eğlenceli bir konser ve öğrencilerin kendileri hazırladıkları yiyeceklerle güzel bir gün geçirdi. Huzur evi sakinlerinin mutluluklarının yüzlerinden okunduğu gözlernirken, kuşak farkı gözetmeksizin doyasıya eğlendiler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Öğr. Gör. Aytaç Dilek, Toplum için birçok hizmette bulunmuş ve görevini genç kuşaklara devreden bireylerin unutulmaması konusunda gerçekleştirilen bu tip etkinliklerin gençlerin bilinçlenmesi açısında oldukça önemli olduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.