LAPTA
okuma süresi: 2 dak.

Lapta'daki marketlerde hırsızlık yapan Mehmet Dikmen'i kamera görüntüleri ele verdi

Marketlerde hırsızlık yapan Dikmen'i kamera görüntüleri ele verdi

Lapta'daki marketlerde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili güvenlik kamerasında görüntüsü tespit edilen zanlı Mehmet Dikmen, Girne ve Lefkoşa polisinin ortaklaşa çalışması sonucu başkentte yakalandı.

Yayın Tarihi: 09/06/13 10:16
okuma süresi: 2 dak.
Marketlerde hırsızlık yapan Dikmen'i kamera görüntüleri ele verdi
A- A A+

Mehmet Dikmen, dün Girne'de nöbetçi mahkemeye çıkarıldı ve hakkında 3 gün tutukluluk emri alındı.

Soruşturmayı yürüten polis memuru Serkan Sakallı, zanlının 2013 yılı Mayıs ile Haziran ayları arasında Girne bölgesinde meydana gelen birçok "dükkan açma, sirkat ve kasti hasar" suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Sakallı, zanlının 7 Haziran günü Lapta'da Gülen ve Blue Son isimli marketlere girerek, içerisinden nakit para, sigara ve alkollü içki çaldığını ifade etti. Sakallı, zanlının aynı gün Karaoğlanoğlu'nda faaliyet gösteren Burç isimli markete de girdiğini ancak bir şey çalmadığını ifade etti.

İşyerlerindeki kamera görüntülerinden zanlının eşkalinin tespit edildiğini anlatan Sakallı, zanlının Lefkoşa'da çaldığı emarelerle birlikte yakalandığını belirtti.

Soruşturmanın yeni başladığına işaret eden Sakallı, meseleyle ilgili başka suç ortaklarının olduğundan da şüphelenildiğini dile getirdi.

Girne'de meydana gelen benzer birçok suç işlendiğini anlatan Sakallı, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını istedi.

Zanlının tutukluluk süresine itiraz etmemesinin ardından Kıdemli Yargıç Talat Usar, talep edilen tutukluluk süresine onay verdi.

Ziya NASIFOĞLU - Kıbrıs Gazetesi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.