LAPTA
okuma süresi: 1 dak.

Namsoy: "Yeniden kazanacağız ve hizmet sürecek"

Namsoy: "Yeniden kazanacağız ve hizmet sürecek"

Lapta Belediye Başkanı ve Ulusal Birlik Partisi (UBP) Başkan Adayı Fuat Namsoy seçim çalışmalarına, belediye sınırları dâhilindeki köylere yaptığı ziyaretlerle devam ediyor.

Yayın Tarihi: 09/06/14 14:11
okuma süresi: 1 dak.
Namsoy: "Yeniden kazanacağız ve hizmet sürecek"
A- A A+

Sadrazamköy, Kayalar, Çamlıbel ve Akdeniz köylerindeki vatandaşlarla bir araya gelenNamsoy, köy halkı tarafından coşku ile karşılandı.

Tüm köyleri ziyaret ederek halkla kucaklaşmayı sürdüreceğini kaydeden Namsoy, zafere giden yolda ilk adımı attıklarını, halkın desteğiyle yeniden belediye başkanlığını ve tüm belediye meclis üyeliklerini kazanacaklarına inanç belirtti.

Namsoy, "bölge halkına hak ettikleri hizmeti vermeyi sürdüreceğiz" dedi.

Halkın desteği ile bugünlere gelmenin gururunu yaşadığını belirten LAPTA Belediye Başkanı ve UBP Başkan Adayı Fuat Namsoy, bölge halkının güler yüzü, misafirperverliği ve içten karşılamaları için teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.