LAPTA
okuma süresi: 3 dak.

Keyfiala ve ekibi Akdeniz'deydi

Keyfiala ve ekibi Akdeniz'deydi

Demokrat Parti Ulusal Güçler Lapta Belediye Başkan adayı Mustafa Keyfiala, meclis üyesi adayları ile birlikte Akdeniz'i ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 13/06/14 09:08
okuma süresi: 3 dak.
Keyfiala ve ekibi Akdeniz'deydi
A- A A+

Ziyarete, Genel Başkan, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Girne Milletvekili Özdemir Berova, Girne İlçe Başkanı Mustafa Özdeğirmenci ve bazı parti yetkilileri katıldı.

Akdeniz'deki tüm evleri tek tek dolaşarak, Akdeniz halkına vizyonlarını anlatan ve kendilerini tanıtan kitapçıkları dağıtan Keyfiala ve ekibine, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Keyfiala ve ekibi, yoğun ilgi ve desteklerinden ötürü Akdeniz halkına teşekkür etti.

Serdar Denktaş: "HERKESE EŞİT HİZMET SAĞLAYACAĞIZ. BUNUN SÖZÜNÜ BEN ARKADAŞLARIM ADINA SİZLERE VERİYORUM"

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, bir vizyon ortaya koymadan, hiçbir vaat ve projenin başarıyla hayata geçirilemeyeceğini vurgulayarak, DP Ulusal Güçler olarak bir vizyonla yola çıktıklarını anlattı.

Vizyonlarının temelinin sevgi olduğuna işaret eden Denktaş, "Herkese eşit hizmet sağlayacağız. Bunun sözünü ben arkadaşlarım adına sizlere veriyorum" dedi.

KEYFİALA: "YEREL EKONOMİMİZİ GELİŞTİRDİKÇE BÖLGEMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ. BERABERCE GELİŞECEK BERABERCE GÜLECEĞİZ"

DP Ulusal Güçler Lapta Belediye Başkan Adayı Mustafa Keyfiala ise konuşmasında, yerel yönetimler ve özelde Akdeniz genelde ise Lapta Bölgesi ile ilgili vizyonunu Akdeniz halkıyla paylaştı.

Lapta Bölgesi için vizyona sahip tek partinin DP Ulusal Güçler olduğuna işaret eden Keyfiala, şunları kaydetti:

"Bizim vizyonumuzda ekonomik değerlerimizin artmasına dayalı bir değişim vizyonu hakimdir. Bölgemiz her açıdan ekonomik gelişime müsaittir. Bir turizm destinasyonu olarak pazarlanması hiçte zor değildir. Su ve rüzgar sporlarından tutun da kaplumbağa izlemeye kadar lalelerimizden tutun da orkidelerimize kadar, kuş izleme olanaklarından tutun da yürüyüş yollarımıza kadar, maddi gücü yüksek Avrupalı turisti bölgemize çekmek hayal değildir. Gelen turistle beraber yerel ekonomimiz güçlenecektir. Yerel ekonomimizi geliştirdikçe bölgemizi güçlendireceğiz. Beraberce gelişecek beraberce güleceğiz, beraberce seveceğiz. Bu noktada temeli sevgiye dayanan vizyonumuzu hayata geçirmek için sizden destek istiyoruz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.