LAPTA
okuma süresi: 2 dak.

Lapta Belediyesi'nden 555 bin Euro'luk dev proje

Lapta Belediyesi'nden 555 bin Euro'luk dev proje

Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, mazbatasını almasının hemen ardından, belediye sınırları dahilindeki tüm köyler için yeni projeleri hayata geçirmek adına ara vermeden çalışmalarına başladı.

Yayın Tarihi: 06/07/14 15:26
okuma süresi: 2 dak.
Lapta Belediyesi'nden 555 bin Euro'luk dev proje
A- A A+

Lapta Belediyesi'den verilen bilgiye göre, Namsoy, yeni dönemdeki ilk dev projesi olan Akdeniz köyü ve Tepebaşı köyü Meydan Düzenleme Projesi, Kırsal Kesimi Kalkındırma ve Yöresel Değerleri ortaya Çıkarma adına bugün Avrupa Birliği ile masaya oturdu.

Lapta Belediyesi, Management Center, AKÇEVDER, TEPDER, ve SPOT ortaklığında hazırlanmış olan "Turizm Yoluyla Kapsamlı Bölgesel Kalkınma ve Lapta Bölgesi Kapasite Geliştirme Projesi" AB tarafından seçilmiş ve Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy'un mazbatasını almasının hemen ardından imzalanmış ve yürürlüğe girmiştir.

Lapta Belediyesi ile Avrupa Birliği arasında törenle imzalanan 555 bin Euro'luk bu dev projenin bölge halkı için hayırlı olmasını dileyen Namsoy, altıncı kez halkın desteğini almanın gururunu yaşadığını ve omuzlarında hissettiği bu büyük sorumluluğu en iyi şekilde taşıyacağını belirtti. Halkın hakettiği hizmeti almaya devam edeceğini belirten Namsoy, Avrupa Birliği ile işbirliğinde AB standartlarında projelerin tüm köylerimizde hayata geçirileceğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.