LAPTA
okuma süresi: 2 dak.

Avukat Atakara: "İthamlar haksız"

Avukat Atakara: "İthamlar haksız"

Kıbrıs Postası'nın Lapta Belediyesi'nde işten durdurulan 31 işçiden bazılarıyla yaptığı röportajlarda yer alan beyanlarını reddettiğini söyleyen BEL-SEN Avukatı Meltem Atakara, "kendisini daha önce de haksız bir şekilde itham eden bazı çalışanlar için hukûki süreç başlattığını" söyledi. Durdurulan bazı çalışanların "Başkan Namsoy'un adamı olmakla" suçladığı avukat Atakara, "inancım, durdurulan işçilerin dönmesi gerektiği yönündedir" dedi.

Yayın Tarihi: 14/12/14 14:59
okuma süresi: 2 dak.
Avukat Atakara: "İthamlar haksız"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Kıbrıs Postası'nın Lapta Belediyesi'nde işten durdurulan bazı işçilerle yaptığı röportajlarda yer alan beyanlarını reddettiğini söyleyen BEL-SEN Avukatı Meltem Atakara, "kendisini daha önce de haksız bir şekilde itham eden bazı çalışanlar için hukuki süreç başlattığını" söyledi.

Durdurulan çalışanların "Başkan Namsoy'un adamı olmakla" suçladığı avukat Atakara, "inancım, durdurulan işçilerin dönmesi gerektiği yönündedir" dedi.

'"Bize Haksızlık Yapılıyor"' başlığı altında dün yayımlanan ve Lapta Belediyesi'nde durdurulan bazı çalışanlarla yapılan röportajları yansıtan haberde çalışanlar, mağdur olduklarını ifade ederek ilgili sendikanın da Belediye Başkanı Fuat Namsoy adına çalıştığını iddia etmişlerdi.

Bazı çalışanlar, adı geçen sendika avukatı Meltem Atakara'yı da "başkanın adamı olmakla" suçlamış BEL-SEN Başkanı ve Yönetim Kurulunun çalışanları desteklemediğini ifade etmişlerdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.