AKDOĞAN
okuma süresi: 2 dak.

"Akdoğan Belediyesi'nde personel yatırımları 6 yldır yapılmıyor!"

"Akdoğan Belediyesi'nde personel yatırımları 6 yldır yapılmıyor!"

CTP- BG'li Akdoğan Belediye Meclis Üyeleri yayınladıkları açıklama ile belediyede personel yatırımlarının yapılmadığını açıkladı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 10/12/13 14:47
okuma süresi: 2 dak.
"Akdoğan Belediyesi'nde personel yatırımları 6 yldır yapılmıyor!"
A- A A+

Değerli halkımız,

27-28 Kasım tarihlerinde TC Elçiliği'nin finanse ettiği su şebekesi projesinden yolların yamalanması için alınan 200 bin TL'nin nerede kullanıldığı ve yolların neden hala bozuk olduğu konusu ile ilgili basın yoluyla yaptığımız haklı eleştirilerin yaptırım gücünü gördük. İzlenilen yolun doğruluğu sayesinde konuşarak değil yapılması gerekenleri yaparak Akdoğan köy yollarımızın asfaltlatmasını sağladık.

Hazır basında haber yapılan konular çözülmeye başlanmışken, daha yapılacak çok işin olduğunu da hatırlatmak isteriz. Asfaltlama konusunda yaptığımız eleştirilerden sonra, personel hafta sonu dahi çalışarak yolların büyük bir çoğunluğunu yamalayarak onardı. Keşke bunlar basın aracılığıyla eleştirilmeden de yapılabilseydi.

Keşke basın bildirisine gerek kalmadan Akdoğan Belediyesi'nin tek gelir getiren birimi olan arıtma tesisinin ve Belediye Parkı'nın borçlarından dolayı kesilen elektrikleri de bağlansa ve araçların eksik olan tüm evrakları da tamamlansa…

Bizler için önemli bir diğer konu da personelin yatırımları konusudur. İşçi ve memurların Sosyal Sigorta ve İhtiyat Sandığı yatırımlarının yapılması konusunu CTP-BG'li Belediye Meclis üyeleri olarak kamuoyunun dikkatine getirmiştik. Sayın Adem Ademgil'i asfaltlar konusunda olduğu gibi bu konuda da tekrar uyarıyor ve Akdoğan Belediyesi personelinin 6 yıldır yapılmayan yatırımlarının yatırılmasını talep ediyoruz.

Akdoğan'da yaşanan usulsüzlükler ve yasadışı uygulamalar hakkında tüm köy halkı adına konuların takipçisi olmaya devam edeceğimizi belirtir, saygılar sunarız.

Ahmet Latif, Kubilay Akgür, Serdar Korkmazel

CTP-BG Belediye Meclis Üyeleri

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.