AKDOĞAN
okuma süresi: 10 dak.

DP-UG, Mesarya'da miting düzenledi

DP-UG, Akdoğan'da miting düzenledi

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren, ülkenin her kesiminden destek alan ve halkın büyük sevgisini kazanan, Demokrat Parti Ulusal Güçler, dün akşam Akdoğan'da gerçekleştirdiği miting ile yine halkın yoğun ilgisi ile karşılandı.

Yayın Tarihi: 24/06/14 16:22
okuma süresi: 10 dak.
DP-UG, Akdoğan'da miting düzenledi
A- A A+

Akdoğan Dr. Fazıl Küçük Meydanı'nda gerçekleşen mitinge her kesimden katılım sağlayan vatandaşlar genç, yaşlı, çocuk, kadın demeden alana akın ettiler.

Oldukça coşkulu ve kalabalık gerçekleşen mitinge, DP Ulusal Güçler Genel Sekreter Hasan Taçoy, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekilleri Fikri Ataoğlu Gazimağusa Milletvekili Dr. Hakan Dinçyürek'in yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

DP Ulusal Güçler Serdarlı Belediye Başkan adayı Özel Pınardan'da geceye katılarak destek belirtti.

Gecede, Kaşif, Taçoy, Ataoğlu ve Dinçyürek'de Dr. Fazıl Küçük Meydanı'na sığamayan vatandaşlara seslendi. Akdoğan gerçekleşen DP Ulusal Güçler Mitinginde Belediye Başkan adayları da halka hitap etti. Kürsüdeki konuşmalar sık sık yoğun tezahüratlarla desteklendi.

AHMET KAŞİF: "SÖYLEDİĞİ SÖZÜN ARKASINDA DURAN, VATANDAŞI İLE BİRLİKTE YÜRÜYEN YALNIZCA DP ULUSAL GÜÇLER OLMUŞTUR"

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif buradaki konuşmasında, herkesin seçim meydanlarında halkla buluşarak, çok şeyler söylediğini, ancak DP Ulusal Güçler'in diğerlerinden farkının olduğunu belirterek; "söylediği sözün arkasında duran, vatandaşı ile birlikte yürüyen yalnızca DP Ulusal Güçler'dir" dedi.

DP Ulusal Güçler'in ülke genelinde ve özellikle Güney Mesarya'da yerel yönetime talip olduğunun da altını çizen Kaşif, Merkezi Hükümet olarak kendilerinin de adaylarının halka vermiş olduğu sözlerinin hayata geçmesi için çalışacaklarının sözünü verdi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif buradaki konuşmasını; "Bu akşam, bu coşkuyu gördükten sonra artık tüm Belediye Başkan adaylarıma aday demiyor, Belediye Başkanım ve Meclis Üyelerim diyorum. Bize güvenen ve destekleyen siz saygıdeğer halkımızı, büyüklerimizi, gençlerimizi selâmlıyor ve hayırlı olsun diyorum" diyerek noktaladı.

Hasan Taçoy: "SİZLERİN İÇİNDEKİ KIVILCIMI, YÜZÜNÜZDEKİ İNANCI, KALBİNİZDEKİ SEVGİYİ GÖRÜYORUM. BU ÇOŞKU PAZAR GÜNÜ SANDIĞA YANSIYACAKTIR"

Gördükleri ilgi ve coşkulu kalabalığın kendilerini gururlandırdığını dile getiren DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy; "gördüğümüz ilgi gerçekten KKTC Halkı olarak bizlere yaraşır ve yakışır biçimde" diye konuştu.

İlk kıvılcımı Serdarlı Mitingi ile Serdarlı'da yaktıklarına dikkati çeken Taçoy, bunu ülkenin geneline yayarak 29 Haziran'da halkında iradesiyle zaferin kaçınılmaz olduğuna dikkati çekti.

Taçoy; "Sizlere olan güvenimiz ve inancımız sonsuz. Bu akşam sizlerin içindeki o kıvılcımı, yüzünüzdeki o inancı, kalbinizdeki o sevgiyi görüyorum. Bu coşku Pazar günü sandığa yansıyacaktır. Ancak sandığa yansımadan önce hepimize düşen bir görev daha var. Bugünden itibaren, Pazar gününe kadar durmak yok, yola devam. Son güne kadar çalışacağız, çalışacağız ve çalışacağız."

Hizmet ile yarıştıklarına dikkati çeken DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy konuşmasının sonunda; "Bizim bir tek rakibimiz var. Oda halkımıza hizmettir.

Başka rakibimiz yok ve zaten başka rakip de tanımıyoruz. Sadece hizmet için varız, hizmeti kendimize rakip görerek daha iyisini yapmak için uğraşacağız" dedi.

FİKRİ ATAOĞLU: "ADAYLARIMIZ HALKIMIZIN GELECEĞİ İÇİN BU YOLA ÇIKTI. DP ULUSAL GÜÇLER OLARAK DA BİZLERDE KEFİLİYİZ"

DP Ulusal Güçler Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Fikri Ataoğlu'da konuşmasına, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş'ın selamını ileterek başladı. Ataoğlu, aynı saatte Lefke'de miting yaptıklarını ve Serdar Denktaş'ın da Lefke mitinginde olduğunu söyledi.

"Mesarya'nın yüzü gülecek" diyerek kürsüdeki konuşmasına devam eden Ataoğlu, halkın özlediği ve hak ettiği belediyeciliği DP Ulusal Güçler'in sağlayacağına olan inancını dile getirerek; "Aday arkadaşlarımız yaşlı, çocuk, genç veya engelli vatandaşlarımızın geleceği için, hak ettiğimiz çağdaş ve eşit hizmet için bu yola çıktı. DP Ulusal Güçler olarak aday arkadaşlarımızın kefiliyiz" dedi.

HAKAN DİNÇYÜREK: "YALNIZCA GÜNEY MESARYA'DA DEĞİL, ADA GENELİNDE YEREL YÖNETİMLERİ DEVRALMAYA, HİZMETİ AYAĞINIZA GETİRMEYE SÖZ VERDİK"

DP Ulusal Güçler Gazimağusa Milletvekili Dr. Hakan Dinçyürek ise konuşmasında, çok konuşmayacağını çünkü 30 Haziran'dan sonra halka hizmet için yapacak çok daha işleri olduğunu söyledi.

Pırıl pırıl ekiplerle hizmet yarışında var olduklarını dile getiren Dinçyürek, tüm adaylara DP Ulusal Güçler olarak kefil olduklarını yineledi.

"Nasıl erken genel seçimler de güç birliği ile sandıktan çıktık ve sizlerle beraber iktidara taşındıysak, ben inanıyorum ki bu hafta sonu da aynı inanç, azim ve vereceğiniz oylarla yerel seçimleri DP Ulusal Güçler'in zaferi ile sonuçlandıracaksınız. Bizler yalnızca Güney Mesarya'da değil, ada genelinde yerel yönetimleri devralmaya, hizmeti ayağınıza getirmeye söz verdik. Bu geceden sizlere 29 Haziran'daki büyük başarıyı müjdeler, yolumuz açık olsun diyorum" dedi.

Akdoğan Dr. Fazıl Küçük Meydanı'nda gerçekleşen DP Ulusal Güçler Mitinginde Belediye Başkan adayları da halka hitap etti.

SALİH MENDELİ: "12 YILDA ÇİVİ DAHİ ÇAKILMAYAN, BİZİ TAŞ DEVRİNE LAYIK GÖREN MEVCUT YÖNETİME SON VERMEK İÇİN ADAY OLDUM"

DP Ulusal Güçler Akdoğan Belediye Başkan adayı Salih Mendeli'de konuşmasında neden aday olduğunu defalarca açıkladığını söyleyerek, bir kez de miting meydanında yineledi.

Mendeli; "12 yılda bir çivi dahi çakılmayan Akdoğan'a hizmet için, hizmeti ayağınıza getirmek için aday oldum. Su hayat diyoruz ancak evlerimize suyu tankerle taşıyoruz. Bizi taşra devrine layık gören mevcut yönetime son vermek için aday oldum. Artık yeter, Sende sokağa çık!" dedi.

Belediyenin asli görevlerinin yanı sıra, Akdoğan'ın yapısını değiştirecek, proje, misyon ve vizyona sahip olduğuna dikkati çeken Salih Mendeli; 'Akdoğan Gençlik, Halı Saha, Mezbaha, Sosyal Konut, Tarım ve Hayvancılık Kampüsü, Park ve Cami Projeleri hakkında da bilgi verdi, halkın desteğini talep etti.

Bir eğitimci olduğunu hatırlatan DP Ulusal Güçler Akdoğan Belediye Başkan adayı Mendeli, görcü durdurmak ve taze kanı beldeye getirmek için mücadele vereceklerini de sözlerine ekledi.

ŞAHİN SAPSIZOĞLU: "DP ULUSAL GÜÇLER OLARAK HER ŞEYİN ÜSTÜNÜN İNSAN OLDUĞUNU BİLİYOR, ADALETİ SAVUNUYORUZ"

DP Ulusal Güçler Vadili Belediye Başkan Adayı Şahin Sapsızoğlu'da konuşmasında, vatandaşlık görevinin yalnızca seçim dönemi iradesini sandığa yansıtmaktan ibaret olmadığını, sonrasında da icraatların takibi ve hesap sorulabilirliğin gerekliliğine dikkati çekerek, cebinden çıkardığı oy pusulası ile halka seslendi; "pek tabii ki hesap soracaksınız" dedi.

DP Ulusal Güçler'in kendini ispatlamış, ülkenin ve Halkın Partisi olduğuna da dikkati çeken Sapsızoğlu, Mevlanı'nın; 'Ne olursan ol, yine gel' sözüne de atıfta bulunarak; "Çünkü biz hakkı, hukuku, adaleti savunan, en şeyin üstünün İnsan olduğunu biliyoruz. İnsanımıza hizmet bize onur ve gurur veriyor" diye konuştu.

HASAN NİHAT TOPALOĞLU: "BELEDİYECİLİK, BİR SEVDA, BİR YÜREK İŞİ'DİR"

DP Ulusal Güçler Paşaköy Belediye Başkan adayı Hasan Nihat Topaloğlu miting alanında halka seslenerek belediyeciliğin, bir sevda, bir yürek işi ve hizmet aşkı ile dolu olan insanların işi olduğuna dikkati çekerek; "bizde bu sevda, bizde bu yürek, bizde bu hizmet aşkı var" diye konuştu.

BEYHAN GÜRGÖZE: "HEDEFİMİZ; ŞEFFAF BİR YÖNETİM, EŞİT BİR HİZMET"

İnönü Bağımsız Belediye Başkan adayı Beyhan Gürgöze, şahsına gösterilen destekten ötürü DP Ulusal Güçlere teşekkür ederken, hayata geçireceği icraatların bir kısmını vatandaşlar ile paylaştı.

"Son dört yılda enkaz haline gelen İnönü Belediyesini el birliği ile kurtarmak için yola çıktım. Hedefimiz, şeffaf bir yönetim, eşit bir hizmet" diyen Gürgöze, 29 Haziran'da sandıktan alınlarının akıyla çıkacaklarına inanç belirtti.

AHMET ZORT: "HALKIMIZ ARTIK SÖZE DEĞİL, İCRATA KAYIYOR. BİZ HALKIMIZA HAK ETTİĞİ HİZMETİ GETİRMEK İÇİN BU YOLDAYIZ"

Halkın artık çok söz söyleyene değil, icraat yapana baktığına dikkati çekerek sözlerine başlayan Beyarmudu Bağımsız Belediye Başkan adayı Ahmet Zort; "bizler icraata bakıyoruz ve halkımıza hak ettiği hizmeti getirmek için yola çıkıyoruz. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayacağınızı da biliyoruz" diyerek, başta kendisini destekleyen DP Ulusal Güçlere ve seçmenine teşekkür etti.

Konuşmalar sonunda kürsüye çıkan Bakan Kaşif, Genel Sekreter Taçoy, Milletvekilleri Ataoğlu ile Dinçyürek Belediye Başkan ve Meclis Üyeleri adayları ile birlikte halkı selamladı.

Gecenin sonunda ise ülkenin sevilen ve ünlü müzik gruplarından olan 'Grup Traffic' mitinge katılanlara eşsiz bir müzik dinletisi sundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.