AKDOĞAN
okuma süresi: 2 dak.

Akdoğan Belediyesi, bölgedeki okulları temizledi

Akdoğan Belediyesi, bölgedeki okulları temizledi

Akdoğan Belediyesi, yeni eğitim yılı öncesinde okullardaki temizlik çalışmalarını tamamladı.

Yayın Tarihi: 14/09/14 16:04
okuma süresi: 2 dak.
Akdoğan Belediyesi, bölgedeki okulları temizledi
A- A A+

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Akdoğan'da bulunan okullar 2014-2015 eğitim öğretim yılı öncesinde temizlenerek yeni döneme hazır hale getirildi.

Akdoğan'daki bulunan 4 yaş grubu, Akdoğan Dr. Fazıl Küçük İlkokulu ve Polatpaşa Lisesi'nde yapılan temizlik tamamlanarak, öğrencilerin yeni döneme daha temiz bir ortamda başlamasının sağlandığı kaydedildi.?Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, "Yeni eğitim yılında tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı dilerim. Çocuklarımızın sağlıklı olması, zihinlerinin açık ve ülkemize faydalı olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir" dedi.

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, okullar çevresinde yapılan temizlik çalışması yanı sıra bölge genelinde yapılan temizlik çalışmalarının da devam ettiğini ve hedeflerinin tertemiz ve örnek alınan bir beldeyi yaratmak olduğunu söyledi.

Ahmet Latif, vatandaşların da bu konuda duyarlı olduğunu ifade ederek, hep birlikte tertemiz bir Akdoğan yaratacaklarını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.