AKDOĞAN
okuma süresi: 2 dak.

Akdoğan Belediye Başkanı kimseyi 'darp' etmediğini açıkladı

Akdoğan Belediye Başkanı kimseyi 'darp' etmediğini açıkladı

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, bugün basında bir şahsı darp ettiği yönünde çıkan haberleri "asılsız" olarak değerlendirdi. Latif'in konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Yayın Tarihi: 11/09/15 16:23
okuma süresi: 2 dak.
Akdoğan Belediye Başkanı kimseyi 'darp' etmediğini açıkladı
A- A A+

"Bu yıl çok büyük özveri ve emekle Akdoğan Spor, Kültür ve Sanat festivalimizin hazırlık çalışmaları yapılırken, 9 Eylül 2015 Çarşamba günü Festival alanımızda yaşanan olay bizleri derinden üzmüştür. Konunun farklı bir boyutta aktarılması ve kamuoyunu yanıltıcı açıklamalarda bulunulması bizleri hem köy halkı hem de belediye olarak rahatsız etmiştir.

Nat Restoran sahibi Hüseyin Bekler 9 Eylül 2015 Çarşamba günü Festival alanımıza kurduğumuz stantları sırf kendisini rahatsız ettiğini öne sürerek stantlarımıza zarar verip konuyu da basına farklı yansıtmıştır. Olay polisin bilgisinde olup Akdoğan Belediyesi olarak ilgili şahıstan davacı olunmuştur. Hiçbir şekilde yüz yüze görüşmediğimiz bu şahısla ''darp'' diye nitelendirebileceği bir olay da yaşanmamıştır.

Belediyeciliğin halka hizmet olduğunu görev bilerek oturduğumuz makamlarda, halkımıza en iyi hizmeti vermekteyiz. Fakat ne üzücüdür ki bizlerle iletişim dahi kurmayan ve sorununu aktarmayan Hüseyin Bekler'in yaptığı açıklamalar sadece kamuoyunu yanıltmaya yöneliktir.

Bu olayın mahkemeye taşınacağını ve elde edilecek tazminatın da Kanser Hastaları Yardım Derneği'ne bağışlanacağını bu tür olaylarla bizleri yıldıramayacaklarını tüm gücümüzle hizmetlerimize devam edeceğimi belirtirim."

Ahmet LATİF

Belediye Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.