AKDOĞAN
okuma süresi: 1 dak.

UBP'de kavga, Vadili ve Akdoğan'dan sonra bu kez Mağusa'da

UBP'de kavga, Vadili ve Akdoğan'dan sonra bu kez Mağusa'da

Ulusal Birlik Partisi, kurultaya giderken Akdoğan ve Vadili'de yaşanan seçim kavgasının bir benzeri bu kez Mağusa İlçesi Gençlik Kolları Başkanlığı seçiminde yaşandı.

Yayın Tarihi: 13/11/10 11:57
okuma süresi: 1 dak.
UBP'de kavga, Vadili ve Akdoğan'dan sonra bu kez Mağusa'da
A- A A+

İddiaya göre, adaylık başvurularının 48 saat önce bitmesi gerekirken, Tolga Beşir başkanlığındaki grup, seçim günü başvuru yaptı ve bu başvuru ilçe başkan Ahmet Eti tarafından onaylandı.

Sercan Çavuşoğlu, 10 kişilik ekibin başvurularını tüzüğe uygun yapmadıkları gerekçesiyle Tolga Beşir'in ekibindeki 8 kişinin başvurusuna itiraz oldu. İlçe başkanı Ahmet Eti'nin, "Genel başkanımız bu başvuruları uygun buldu" demesi üzerine ortam gerildi.

Sercan Çavuşoğlu ve ekibi UBP'nin demokratik yapısına gölge düşürüldüğünü belirterek karara itiraz etti. Ahmet Eti'nin geç yapıldığı iddia edilen başvuruları genel başkanın onayı ile seçime sokmak istemesi gençlerin çoğunluğu tarafından kabul görmedi.

Bunu üzerine yaşanan tartışmaların ardından Mağusa Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi yapılamadı. Tartışmanın nasıl sonuçlanacağı tartışma konusu.

Havadis

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.